Hon tar hand om ett barn i skolan där hon arbetar och två år senare adopterar hon honom och de blir en familj

av sofia

30 Juni 2022

Hon tar hand om ett barn i skolan där hon arbetar och två år senare adopterar hon honom och de blir en familj
Advertisement

Det sägs ofta att det att bli förälder är det bästa i världen och att ett barn kan förändra en människas liv till det bättre, men alla har inte möjlighet att få barn eller kan inte ta hand om dem i vissa fall. På grund av detta finns det många barn som är utan hem och som bara väntar på att någon ska "lägga märke" till dem och ge dem det de behöver. Det som hände i historien vi nu ska berätta är något mycket speciellt som gjorde två människors liv bättre.

En liten pojke och en ung kvinna träffades av en slump i skolan och har aldrig delat på sig efter det eftersom hon bestämde sig för att adoptera honom. Låt oss tillsammans ta reda på mer om deras vackra historia.

via Good Morning America

Advertisement

Paige Bramlett är en ung lärare från Franklin, Indiana, som av en händelse började arbeta med en pojke vid namn William. Kvinnan hade rollen som beteendespecialist i grundskolan där barnet gick varje dag och under en tid tog hon hand om honom. Som hon själv förklarade i en intervju: "Jag arbetade med William ansikte mot ansikte och vi tillbringade 3 timmar om dagen tillsammans och arbetade med olika aspekter av hans beteende och att vistas i samhället. I början hade han stora svårigheter, han hade under en lång tid befunnit sig inom vårdnadssystemet och tenderade alltid att isolera sig själv och vara väldigt distanserad”. En situation som omedelbart fångade hennes uppmärksamhet och som påverkade henne djupt.

Allt eftersom dagarna gick började de två dock komma närmare varandra och prata, tills William plötsligt inte längre dök upp i skolan. När hon försökte ta reda på varför, upptäckte Paige att hans frånvaro var relaterad till olika problem kring fosterhemsanläggningarna. Detta var något som kvinnan reagerade starkt på och hon började ställa många frågor till sig själv om pojken och vad som skulle hända med honom. "När han kom tillbaka kände jag att jag inte var lugn - förklarade hon - jag var orolig, jag undrade var de skulle ta honom efter skolan, vem han skulle vara med och vad jag kunde göra för honom". Det var här som läraren hittade svaret.

Advertisement

Efter att ha pratat med vänner och släktingar bestämde hon sig sakta men säkert för att påbörja procedurerna för Williams adoption. Sedan Paige slutade arbeta på hans skola har hon aldrig förlorat kontakten med pojken och lyckades med tiden lägga pusselbitarna på plats och bli hans fosterfamilj. De hade sporadiska möten ända fram till ögonblicket då barnet officiellt blev hennes son vid 7 års ålder.

Historien, som delades på sociala medier av Paige själv, spred sig snabbt på nätet och berörde många människors hjärtan, inklusive kända människor, som erbjöd sin hjälp till familjen och även skickade presenter till lille William. Hur kan man låta bli att hjälpa till, med tanke på den otroligt vackra gesten som gjordes av en främling som bestämde sig för att ge det gulliga lilla ensamma barnet en andra chans i livet.

Att sträcka ut en hjälpande hand till andra är en mycket speciell och vacker sak, en gest som förbättrar både livet för den som tar emot hjälp och den som erbjuder hjälp. Vi beundrar verkligen denna underbara kvinna och önskar henne ett stort lycka till i framtiden tillsammans med hennes son William.

Advertisement