Ett butiksbiträde förolämpar en kund för att han köper en ring som "bara" kostar 130 dollar, men killens flickvän ger henne svar på tal

av sofia

01 Juli 2022

Ett butiksbiträde förolämpar en kund för att han köper en ring som "bara" kostar 130 dollar, men killens flickvän ger henne svar på tal
Advertisement

När två personer bestämmer sig för att gifta sig brukar det oftast finnas ett föremål som har en viktig roll i situationen: förlovningsringen. När det handlar om smycken har varje kvinna sin egen smak, kanske finns det de som föredrar en större, några istället en mindre, en enklare, en med diamanter och så vidare. Det som spelar roll är i alla fall främst gesten, inte storleken på själva föremålet eller kostnaden. Någon som däremot inte verkade se saken på detta sätt var smyckesförsäljaren som huvudpersonen i den här historien och hennes pojkvän stötte på.

Låt oss få berätta vad som hände.

via Ariel Desiree McRae/Facebook

Ariel Desiree McRae är en kvinna från Nashville, Tennessee vars pojkvän friade till henne. Ett ögonblick som många kvinnor går och väntar på - och, varför inte, även många män - men som i det här fallet gjorde att paret hamnade i en minst sagt otrevlig situation. Lyckligtvis var den negativa sidan inte på något sätt kopplad till pojkvännen, utan till försäljaren som de två hade att göra med när de valde ringen.

På dagen då de gått för att köpa den dyrbara presenten gick Ariel och hennes partner till en butik och började titta på olika ringar. Medan de gjorde det var paret tvungna att stå ut med kommentarer från en försäljare som kallade ringen som de riktade in sig på för "patetisk", med tanke på att priset "bara" var 130 dollar. Kvinnans åsikt handlade alltså enbart om den materiella aspekten vilket sårade pojken djupt och fick Ariel att ingripa.

Advertisement

"Jag och min man är inte rika - skriver kvinnan i inlägget på Facebook där hon berättar om händelsen - För att överleva gör vi många uppoffringar och vi kan knappt betala räkningarna. Efter två års förlovning kunde vi inte vänta längre och vi bestämde oss för att gifta oss och jag hade knappt funderat över ringen. När vi kom till affären och kvinnan började skämma ut min pojkvän kunde jag bara inte hålla tyst - fortsätter Ariel - till skillnad från hur jag skulle har reagerat tidigare, så jag sa helt enkelt att det inte är ringen som räknas, utan kärleken".

Ett svar som avspeglar deras kärlek och betydelsen av relationen mellan dem. En kärlek som går bortom alla sociala konventioner, som är varaktig och som blir starkare med tiden. Det här är det som verkligen betyder något i livet. Man kan ha hur många ringar, smycken och pengar som helst, men inget av detta kan någonsin vara så värdefullt som den starka kärleken mellan två människor. Många av de som har läst Ariels inlägg på Facebook har insett detta och velat veta mer om deras förhållande.

Så kvinnan bestämde sig för att berätta hur och var hon hade träffat sin blivande man och hur deras kärlek hade utvecklats. En modern berättelse som fyller våra hjärtan med glädje och får oss att dagdrömma, håller du inte med?

Advertisement