x
Han blir upprörd över sina kollegors…
Hon visar stolt upp sina håriga ben och armhålor: En pojke förlorar båda sina föräldrar, men hans styvsyster adopterar honom och ger honom den familj han förtjänar

Han blir upprörd över sina kollegors mail som kräver snabba svar medan han är på semester

29 Juni 2022 • Av sofia
529
Advertisement

Att arbeta är avgörande för att kunna försörja sig och det är härligt att se att vissa människor lyckas förvandla sin passion till sitt jobb. Tyvärr har inte alla denna tur och ofta arbetar folk nästan uteslutande för att tjäna de pengar som krävs för att överleva och i bästa fall leva ett värdigt liv. När det kommer till semester är det dock nödvändigt att koppla bort denna rutin och komma bort från en arbetsmiljö som ofta kan visa sig vara "giftig" för de anställda. Det är under dessa semesterdagar som företaget inte bör skriva till sina anställda och kräva något svar via e-post.


TikTok-användaren "tanneremc" delade med sig om sin erfarenhet via video efter att ha blivit kontaktad flera gånger av företaget han arbetar för under sina semesterdagar. Det hjälpte inte särskilt mycket att sätta ett meddelande som säger "Jag har ingen dator med mig, jag har inte tillgång till e-postmeddelanden och jag kommer inte tillbaka före detta datum". Den unge mannen fick dock mer än ett dussin e-postmeddelanden, inklusive de från dem som uppmanade honom att svara: "Hej, vi har skickat ett e-postmeddelande till dig men vi har inte fått något svar" eller till och med "Mr McIntosh, vi kommer att tvingas gå vidare med det här om vi inte hör något från dig inom 24 timmar."

Killen vägrade naturligtvis - "Nej, jag är inte på kontoret!" är ett av hans svar i TikTok-videon - eftersom semestern är en "helig" tid för varje anställd. Mannen sa också att det inte borde finnas några förväntningar, varken från kunder eller företaget, på att han skulle svara under sina semesterdagar, även om mejlen kom på hans telefon.

Advertisement

Även om det kanske inte fungerar så här på alla jobb, kan man ju knappas förneka att vårt samhälle har förändrats och att många företag idag håller öppet 24 timmar om dygnet, alla dagar på året och låtsas att det inte har påverkat produktiviteten på ett negativt sätt. Men hur kan man förvänta sig att personalen ska vara tillgänglig jämt och att alltid ha allt under kontroll?

Vad tycker du om saken? Har du någon gång blivit kontaktad av kontoret under dina semesterdagar?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack