Ett par adopterar 7 syskon som varit ifrån varandra sedan flera år tillbaka: "Det tog ett tag, men nu har vi dem äntligen alla hemma hos oss"

av sofia

17 Juli 2022

Ett par adopterar 7 syskon som varit ifrån varandra sedan flera år tillbaka: "Det tog ett tag, men nu har vi dem äntligen alla hemma hos oss"
Advertisement

Ett par från North Texas (USA) adopterade sju filippinska syskon som hade varit separerade i mer än två år. Chris och Jessica Milam, från Denton County, bestämde sig för att fostra två bröder och fem systrar - mellan 5 och 12 år - som hade blivit separerade på tre olika barnhem i Texas.

Paret gick igenom en adoptionsprocess som varade i flera månader för att återförenas och få hem alla barn som, enligt vad de själva berättar, verkade vara avsedda för dem. Låt oss tillsammans ta reda på vad som hände.

via Fox7

Chris och Jessica hade för avsikt att bli föräldrar genom adoption, men erkände att de inte hade föreställt sig att skaffa så många som sju barn. Oavsett vilket var de glada över att ha tagit emot dessa barn till deras hem, eftersom de verkade "extremt kompatibla" med deras passioner och hobbyer. "Från det ögonblick jag läste deras profiler sa jag till mig själv: Åh, det här är barnen för oss. De älskar djur, de älskar att pyssla, de älskar växter," berättar Jessica. "Vi har två ormar, en leguan, fyra katter och en hund," tillade hon.

Paret var också perfekt på den "praktiska" sidan, när det gällde ett lämpligt hem och flexibla jobb som tillät dem att ta hand om barnen. "Vi designade huset för att fylla det med barn, så vi vet att vi har det utrymme vi behöver. Vi är egenföretagare, så det är lite lättare att ta hand om sju barn i olika åldrar."

Advertisement

Celebrating our adoption and our family of 9 by spending some time at our favorite #BrokenBow cabin, Dew Drop Inn -...

Pubblicato da Jessica Milam su Giovedì 9 giugno 2022

Av denna anledning meddelade domaren efter åtta månader att det skulle ligga i barnens intresse att bevilja parets adoption, ge dem familjens efternamn och försegla handlingarna. "De sa alla: Får vi följa med er hem idag, kan vi komma idag? "De försökte förhandla om att komma tidigare. De var så glada över att verkligen vara tillsammans, men också över att ha föräldrar som skulle finnas där för alltid" minns Jessica.

"Det betyder att vi kommer att vara tillsammans för alltid. Vi är äntligen en familj", sa en av flickorna. "Vi har nu en mamma och en pappa som ska ta hand om oss tills vi är vuxna och tills vi kan ta hand om oss själva", sa den äldsta brodern.

En berättelse med ett lyckligt slut som fyllde hjärtat av glädje hos de två nyblivna föräldrarna, hos de 7 syskonen och hos alla dem som har hört talas om deras historia och som tillsammans med dem kunde glädjas över den stora familjens lycka.

Vi kan inte göra annat än att önska dem en strålande framtid!

Advertisement