Han ser en man på tv som är lik honom och har samma efternamn och upptäcker därmed att han har en bror

av sofia

10 Juli 2022

Han ser en man på tv som är lik honom och har samma efternamn och upptäcker därmed att han har en bror
Advertisement

Ibland bjuder livet oss med på tillfälligheter som är så bisarra att de får oss att tro på ödet. Berättelsen vi rapporterar idag är ett tydligt exempel på detta. En helt vanlig dag hade Randy Waites slagit på TV:n för att titta på de lokala nyheterna.

Samtidigt tillbringade Eddie, 54 år gammal - som bor i Anaheim - julen i Lake Tahoe-området tillsammans med sin familj och var mitt uppe i ett snöbollskrig med sin son när ett lokalt nyhetsteam kom förbi och ville prata med honom under en väderrapport.

via The Washington Post

YouTube screenshot

YouTube screenshot

Randy såg Eddie på TV-skärmen och kunde inte låta bli att lägga märke till hur mycket den här främlingen som stod ute i snön liknade honom. Under Snowfall-rapporten i Lake Tahoe märkte han också att personen som intervjuades bar samma efternamn som han. Randy, som växte upp utan att känna sin far och utan att ens se ett fotografi av honom, var fascinerad. Han undrade om Eddie Waites efternamn i sig och likheterna i deras fysiska egenskaper var någon slags länk. Han bad sin dotter att leta efter mannen i intervjun och den hon fick snart reda på Waites telefonnummer. Dessutom upptäckte han att de inte bara delade samma efternamn, utan att de var bröder: de hade samma pappa.

"Jag letade inte efter honom och han letade inte efter mig. Vi visste inte ens om varandras existens, så sättet vi hittade varandra på är otroligt för mig", förklarade Randy. "Efter den upptäckten tog jag mod till mig och ringde honom. Vi pratade i över en timme, som om vi hade varit vänner i 20 år."

Advertisement
YouTube screenshot

YouTube screenshot

Så de bestämde sig för att träffas personligen för första gången, tillsammans med sina respektive familjer och ett tv-team för att filma mötet som förändrade deras liv. "Var har du varit hela mitt liv?" sa Randy när han först såg Eddie. Efter många kramar började de två lära känna varandra. "Vi lärde känna varandra och jag presenterade honom för min nya, enorma familj som jag har här, och alla kom överens", förklarade Randy, som bjöd hem Eddie och hans fru för att bos hos honom och hans familj under helgen.

Under sin tid tillsammans upptäckte de två bröderna att de båda älskar att fiska och åka Harleys, som deras pappa, Donald E. Waites. Medan Eddie växte upp tillsammans med sin pappa, gjorde inte Randy det: "Jag kände honom aldrig," förklarade han om sin far, som gick bort år 2009.

När Randy som barn frågade sin mamma om sin pappa, berättade hon för honom att han lämnade dem strax efter det att han föddes. Donald gifte sig sedan med Eddies mamma, som förde honom till världen ungefär ett år efter att Randy föddes. "Om vår pappa fortfarande levde, skulle han ha varit glad över att veta att hans barn äntligen har träffats", säger Eddie.

En otrolig berättelse full av känslor!

Advertisement