En 23-åring är på väg att gifta sig med en miljardär på 56 år: "Det är äkta kärlek" - TittaPaVideon.se
x
En 23-åring är på väg att gifta…
Efter 25-års äktenskap erkänner han för sin fru att han är homosexuell och hon accepterar det: Den här mamman har väldigt lite pengar att leva på, men köper ändå designerkläder till sin 12-åriga dotter

En 23-åring är på väg att gifta sig med en miljardär på 56 år: "Det är äkta kärlek"

22 Juni 2022 • Av sofia
1.088
Advertisement

När det kommer till kärleksrelationer mellan mycket unga och vackra kvinnor och mycket rika män i en viss ålder, är tvivel och kontroverser alltid på allas läppar: handlar det om äkta kärlek eller är hon med honom bara för pengarna? Allana Luke och hennes pojkvän Jeff Winn insisterar dock på att de har hittat kärleken trots att hon är 23 och han är 33 år äldre än henne. Paret gjorde sin kärlek officiell under en semester i Marbella, Spanien, där mannen gav henne ett par diamantörhängen på hennes födelsedag. Som du kanske redan har gissat har Jeff Winn absolut ingen brist på pengar, men det betyder inte att deras kärlek inte är äkta. Åtminstone är detta vad de säger.


Kärlekshistorien mellan Allana och Jeff föddes på Tinder, som i de bästa moderna sagorna. Den unga kvinnan var trött på att gå ut med sina jämnåriga och systematiskt uppleva den ena besvikelsen efter den andra, så hon bestämde sig för att höja åldersgränsen till 60. Strax därefter började hon prata med Jeff, den 56-åriga rika mannen som hon omedelbart gillade på nätet. Allt började år 2020 och sedan dess har hon fått en massa dyra presenter: en Audi TT, en Rolex-klocka, diamantörhängen, designerväskor och semester till destinationer som Barbados och Thailand. Kort sagt, livet tillsammans med Jeff innebär utan tvekan att leva i den mest ohämmade lyxen!

Tänk bara att Jeffs hus är en gammal historisk byggnad som en gång användes som flickskola. Det ligger i Jesmond, en lyxig förort till staden Newcastle-upon-Tyne (Storbritannien), där paret också har en städare på heltid, en fastighetsskötare, en bartender och tre trädgårdsmästare.

"Det går inte att förneka att Jeff ser mycket äldre ut än mig", säger Allana, "vilket kan få folk att himla med ögonen när de ser oss. De antar automatiskt att jag bara är ännu en annan tjej som är ute efter hans pengar. Jag har full förståelse för det eftersom det även skulle vara min första tanke. Men även om Jeff förlorade sitt hus och gick i konkurs, skulle jag fortfarande vara med honom."

Advertisement

Allana, som inte kommer från en förmögen familj och alltid har bott i lägenhet, träffade Jeffs två äldre barn, Nina, som är jämnårig och som hon ofta går ut på klubben med, och Josh, 21 år, som hon kommer mycket bra överens med. Nu förbereder sig den unga kvinnan inför bröllopet med miljardären, efter det att han friat till henne med en otrolig diamantring.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack