Han förbjuder sina familjemedlemmar från att ta sonen i famnen innan hans fru får göra det - TittaPaVideon.se
x
Han förbjuder sina familjemedlemmar…
En pojke ramlar från rutschkanan i parken och gör sig illa, men pappan bestämmer sig för att laga den istället för att göra en anmälan Hennes svåger skämmer ut henne genom att fälla en kommentar om håren på hennes ben, men hon ger honom svar på tal

Han förbjuder sina familjemedlemmar från att ta sonen i famnen innan hans fru får göra det

20 Juni 2022 • Av sofia
2.345
Advertisement

Vad som helst, även den minsta lilla sak, kan utlösa en familjekonflikt. Till exempel tenderar äktenskap och ankomsten av ett barn att vara vanliga orsaker till att starta bråk inom familjen. En sådan konflikt drabbade en nybliven pappa som delade sin historia i ett inlägg på Reddit där han bad om råd från människor på nätet.

Enligt berättelsen födde författarens fru deras son i november 2019. Kvinnan hade en mycket komplicerad graviditet och tvingades i slutändan genomgå kejsarsnitt.

via: Reddit

"Min fru och jag hade pratat om det ett tag och hon berättade att hon hatade tanken på att hon skulle vara den sista som skulle få hålla i vårt barn. Så när han föddes och hon fortfarande var sövd tillät jag inte någon av våra familjemedlemmar att hålla honom eller att träffa honom", förklarade den nyblivne pappan.

Kvinnan låg medvetslös i fyra dagar, men som tur var återhämtade hon sig och fick chansen att lära känna sin lilla bebis och hålla den i famnen. Efter ungefär ett dygn lät mannen alla andra träffa och hålla i den lilla nykomlingen för första gången. "Våra familjer var förvånade, men det var ingen som var riktigt upprörd, förutom min mamma och min syster som var lite besvikna för att de inte ännu hade sett vår son", fortsatte mannen.

Några månader senare lade dock den nyblivna mamman upp några bilder på Facebook där hon höll barnet för första gången och pratade om hur traumatisk förlossningen varit för att öka allmänhetens medvetenhet om möjliga komplikationer vid en graviditet, vilket i grunden underströk hur tacksam hon var för att de båda mådde bra.

"Min mamma och syster började bete sig som småbarn. De sa att det inte var rättvist och att vi hade berövat dem de första dagarna med deras barnbarn och syskonbarn", förklarade mannen. "Jag berättade för dem att många människor träffar sina barnbarn dagar eller till och med veckor eller månader efter födseln. Men de sa till mig att jag var självisk och att jag inte borde göra det bara för att min fru inte kunde se eller hålla i vårt barn."

Dessutom fanns det någon annan som tyckte att han hade berövade barnet chansen att interagera med andra människor redan från födseln och att han borde tänka på barnet snarare än på sin frus känslor i det hela, så han bad människor på nätet om råd för att se om han hade gjort fel genom att bete sig som han gjorde.

Människor på Reddit stöttade honom enhälligt och hävdade att han hade gjort rätt val. "Som du påpekade i kommentarerna med andra användare, höll du barnet i famnen under de första fyra dagarna." Med "mer interaktion" menar man helt enkelt "fler slumpmässiga familjemedlemmar borde ha hållt i barnet", inte "varför lät du din stackars bebis ligga i spjälsängen helt ensam?". "Tanken att de skulle leka "skicka runt barnet" tycker jag är alldeles vansinnig" skrev en användare. "Dessutom föddes han i november 2019: bara några veckor senare bröt covid-pandemin ut, hur kan de tycka att de har något att tjafsa om? Mitt barn föddes i början av pandemin. Bara hälften av familjen såg honom personligen och på avstånd, och bara tre av dem höll honom under hans första levnadsår", avslutade han.

Vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack