Den här killen tillät sin 89-åriga granne att flytta in hos honom för att bli omhändertagen och få hjälp

av sofia

07 Juli 2022

Den här killen tillät sin 89-åriga granne att flytta in hos honom för att bli omhändertagen och få hjälp
Advertisement

I livet finns det tillfällen då vi känner att vi måste göra det som är rätt, kanske göra en gest mot andra, vara tillgängliga, hjälpa till utan att förvänta oss något i gengäld. Exempel på små eller stora handlingar som vem som helst kan genomföra för att förändra någons liv till det bättre. Oavsett om det är en person man känner eller inte så är det viktiga att kunna göra något viktigt och sätta ett leende på någons läppar.

Detta är vad en ung man gjorde för sin äldre granne. I ett mycket svårt ögonblick för kvinnan lät han henne flytta in hos honom för att slippa vara ensam och få hjälpa henne. Låt oss ta reda på mer om deras historia.

via People

Advertisement

4 years ago you became my angel on the other side and there is not a day that goes by where I don’t feel you around....

Pubblicato da Chris Salvatore su Martedì 16 febbraio 2021

Han heter Chris Salvatore och är en ung skådespelare och modell som valde att ta hand om sin äldre granne. Under en komplicerad period av sitt liv på grund av allvarliga hälsoproblem fick Norma Cook möjligheten att flytta in i lägenheten mittemot honom.

Norma och Chris hade träffats en tid tidigare, när pojken hade flyttat in i byggnaden bredvid kvinnan. Överväldigad av många tankar och ledsen över ett nyligen avslutat förhållande hade pojken hittat stöd och en person att anförtro sig åt i den gamla kvinnan. Så, allt eftersom tiden gick, delade paret alltfler ögonblick och deras band blev väldigt starkt.

Advertisement

Norma is in the hospital and she says to send cash not flowers 😜 She's doing well and should be home soon! #MyNeighborNorma

Pubblicato da Chris Salvatore su Sabato 10 ottobre 2015

Sedan, när den gamla kvinnan började få många problem med hälsan och läkarna sa till henne att hon inte längre kunde vara ensam, bestämde Chris att det var dags att återgälda all den omtanke hon alltid hade visat honom. Eftersom det bara fanns två lösningar, antingen att flytta till ett äldreboende eller att stanna på sjukhuset för att få all nödvändig vård och 24-timmarsassistans, gjorde den unge mannen sitt val. Han pratade med Norma och frågade henne om hon ville flytta in hos honom, så att han kunde ta hand om henne och så blev det.

De två föredetta grannarna och senare rumskamraterna tillbringade många oförglömliga stunder tillsammans. "Vi skämtade, skrattade, drack champagne och åt jordnötter - berättar Chris - Allt detta alltid i sällskap med Hermes, deras pålitliga kattvän."

My dear friend and neighbor Norma is in need of your good thoughts and prayers! She is in the hospital with breathing...

Pubblicato da Chris Salvatore su Mercoledì 19 ottobre 2016

En altruistisk gest som är rörande och får oss att se på världen med ögon fulla av hopp. Vi är kanske inte alltid medvetna om det, men där ute i världen finns det massor av människor precis som Chris som har stora hjärtan och är villiga, om de kan, att göra vad som helst för att se till att andra har det bra. Han lyckades förstås inte få kvinnan att bli frisk, men han försökte muntra upp henne så gott han kunde och ge henne den närhet hon behövde.

Advertisement