Den här pojken bjöd en polis på frukost: "När jag blir stor vill jag bli som du, tack för allt det ni gör" - TittaPaVideon.se
x
Den här pojken bjöd en polis på frukost:…
Hon visar upp sin brudklänning för 36 euro som hon köpt på nätet: ingen märker hur billig den är Hon tar ett 14-timmars flyg för att hälsa på sin pojkvän, men han reser inte ens på sig från soffan när han ser henne

Den här pojken bjöd en polis på frukost: "När jag blir stor vill jag bli som du, tack för allt det ni gör"

05 Juni 2022 • Av sofia
378
Advertisement

Varje barn, vare sig det är en pojke eller en flicka, har en dröm i byrålådan. Det finns de som inbillar sig att de kommer att bli piloter när de växer upp, de som fantiserar om att bli dansare, de som vill göra någon viktig upptäckt eller kanske gå i någon av föräldrarnas fotspår, kort sagt, är dessa alla drömmar och fantasier, som kan eller kanske inte kommer att bli verklighet i enlighet med varje enskilt barns ambitioner.

För huvudpersonen i historien som vi nu ska berätta var allt mycket enklare och hans önskan var att hjälpa människor. Men låt oss förklara vem han är och hur han uttryckte sin ambition.


THIS Made our Day! Let's see how far we can share Noah's GOOD DEED! At Denny's this morning, young Noah asked his mom...

Pubblicato da LakelandPD su Giovedì 27 aprile 2017

Det här är Noah, en 9-årig pojke som var på platsen där hans mamma arbetar när han gjorde en mycket speciell gest. När pojken var på Denny's i Lakeland, Florida, stötte han på en polis vid namn Eddie Benitez, som åt sin frukost där.

Han är en stor beundrare av män i uniform och har alltid haft drömmen om att bli polis, därför gjorde Noah en mycket speciell begäran till sin mamma. Amanda sa att hennes son hade bett henne att använda pengarna han fick i present på sin födelsedag för att bjuda polisen på frukost. Pojken ville hylla och tacka mannen för det arbete han gjorde varje dag för samhället och den lilla gesten var det bästa sättet att göra detta på. När han väl hade betalat skrev Noah ett meddelande till Benitez på kvittot som skulle ges till honom: "När jag blir stor vill jag bli som du. Tack för ditt arbete".

Rörande ord som väckte en omedelbar reaktion hos agenten. Mannen gick fram till den lilla beundraren, skakade hans hand och bad honom om att få ta en bild tillsammans. De tog ett foto som bland annat delades på polisavdelningens hemsida. I inlägget kan du läsa tackorden till den där lilla mannen som hade berört allas hjärtan. "Noah, ditt stöd betyder mycket för de många kvinnor och män som bär uniform och gör det här jobbet, tack."

Agent Benitez sa att han var mycket rörd och kommenterade händelsen med dessa ord: "Jag blir glad vid tanken att det finns människor som lilla Noah, människor för vilka det är värt att gå upp varje morgon, ta på mig uniformen och lämna huset för att gå till jobbet. Jag vill fortsätta göra det och vara ett föredöme för många andra barn som han."

Händelser av det här slaget väcker alltid mycket glädje och ger oss hoppet åter om en vackrare värld full av unga människor som vill agera, är tillgängliga och har som mål att hjälpa andra.

Bra jobbat Noah!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack