Hon visar upp sin brudklänning för 36 euro som hon köpt på nätet: ingen märker hur billig den är

av sofia

06 Juni 2022

Hon visar upp sin brudklänning för 36 euro som hon köpt på nätet: ingen märker hur billig den är
Advertisement

Många kvinnor spenderar hundratals, om inte tusentals kronor på den perfekta brudklänningen. När allt kommer omkring, hoppas man att bara gifta sig en gång och det är ju faktiskt den viktigaste dagen i ditt liv, så det är naturligt att bara vilja ha det bästa, eller hur? De flesta blivande fruar spenderar faktiskt hela dagar i brudbutiker och provar en mängd olika designerklänningar.

Kvinnan vi ska berätta om idag ville dock hålla nere kostnaderna på sin stora dag och tog risken att köpa sin klänning från en ganska billig webbutik. Ann Reckley, från Toronto i Kanada, lade upp en video på TikTok för att visa upp sin billiga, men mycket vackra bröllopsklänning.

via The Sun

Advertisement
TikTok / being.mary.jane

TikTok / being.mary.jane

"Ingen tror mig när jag säger att jag betalade 36 euro för min brudklänning", säger Ann. "Under en lång tid har folk frågat mig var jag fick tag i klänningen och jag berättade aldrig för dem att jag faktiskt köpte den på Shein. Vi spenderade mindre än 500 euro på vårt bröllop", tillade hon.

I videon visar Ann upp sin bröllopsklänning. Det är en mycket raffinerad, extremt elegant modell. Den enkla vita klänningen med axelband går ner till golvet och har en rynkad detalj på ryggen. Det är en enkel klänning som ser bra ut på Anns figur och som inte verkar vara billig, snarare tvärtom. Den ser dyr ut, och även om den är enkel, är den väldigt elegant. Bruden avslöjade också att hon köpt skorna från en lika billig butikskedja, i ännu ett försök att hålla kostnaderna nere.

Advertisement
TikTok / being.mary.jane

TikTok / being.mary.jane

Anns video imponerade helt klart på många användare, eftersom den fick 4,5 miljoner visningar. I detalj fick den 898,5 miljoner likes, 7 447 kommentarer och 10,8 miljoner delningar. Många TikTok-användare blev chockade och imponerade av priset på Anns ursnygga klänning och lämnade positiva kommentarer.

TikTok / being.mary.jane

TikTok / being.mary.jane

"Jag gillar verkligen den här klänningen! Ett bröllop behöver inte vara dyrt och du har hittat en fantastisk lösning!", kommenterade en användare. "Om du inte hade avslöjat det verkliga priset, skulle de flesta ha gissat att den klänningen kostade över 1 000 dollar", skrev en annan. "Det är inte viktigt vad du har på dig, utan HUR du bär det," skrev en tredje.

Skulle du någonsin förlita dig på en nätbutik för att köpa din brudklänning? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement