Den här kvinnan skapar två mycket vackra plagg till ett bröllop från ett lakan och resultatet är otroligt

av sofia

29 November 2023

Den här kvinnan skapar två mycket vackra plagg till ett bröllop från ett lakan och resultatet är otroligt
Advertisement

Valet av vad man ska ha på sig till ett bröllop inkluderar även gästerna. Man frågar sig ofta om det är en bra idé att bära en elegant klänning, ha på sig en som man redan har använt tidigare eller köpa en ny och många andra frågor. Det är inte egentligen ett omöjligt åtagande, men det krävs lite extra tanke bakom detta stora val.

Faktum är att risken är att man tar på sig något som kan anses vara olämpligt och i värsta fall göra bruden upprörd... något som du verkligen vill undvika. Så vem är det som fastställer exakt vad standarden för god smak är och ger klartecken till en viss outfit? Huvudpersonen i denna berättelse frågade sig själv detta efter den kritiken hon fått angående två plagg skapade av henne själv för att gå på ett bröllop.

Advertisement

Kvinnans ursprungliga idé

Kvinnans ursprungliga idé

u/gbsicotte - Reddit

Vi vet inte det exakta namnet på kvinnan för vi känner henne bara under smeknamnet hon använde på ett välkänt forum på nätet, nämligen "gbsicotte". Men vad som är säkert är den briljanta idén som föddes ur hennes talang och kreativitet.

Den unga kvinnan beslutade sig faktiskt för att använda ett lakan i sin ägo för att förvandla det till två delar av en perfekt matchande klänning. Hon hade beslutat sig för att skapa en förtjusande topp och en mycket vacker halvlång kjol. Så hon tog tag i det mjuka tyget med rosa kashmirbroderi och började klippa och sy.

"Jag designade kjolen själv och la till lite volang för att ge klänningen det där lilla extra", sa den begåvade kvinnan. Hon gjorde även andra små förändringar helt själv, men mer än en användare påpekade en detalj som kunde vara minst sagt problematisk.

Advertisement

Den kritik hon fick angående sina skapelser

Den kritik hon fick angående sina skapelser

u/gbsicotte - Reddit

"Det hela ser vackert ut, men om jag var du skulle jag först fråga bröllopsparet vad de tycker. Din klänning är vit och kan störa bruden", påpekade en användare. "Den har faktiskt en väldigt "brudig" stil för en gästklänning" tillade en annan.

När kvinnan läste dessa kommentarer, undrade kvinnan om färgen hon hade valt verkligen kunde vara ett problem och skrev: "Jag hade inte ens tänkt på det, jag funderade inte på att de två plaggen var vita. Jag vet att tärnorna kommer att klä sig i rött och ur den synvinkeln kommer jag säkerligen inte att skapa några problem, men jag ska be min svägerska att reda ut eventuella tvivel, jag tror inte det blir några problem men tack för att du påpekade det för mig."

Många andra användare ingrep dock för att ge henne stöd: "Kom igen, det ser inte ut som en brudklänning, det är rosa och därför är det inte den typiska helt vita klänningen man går till altaret i", skrev någon. Många andra människor, förutom att upprepa hur bra de där kläderna såg ut på henne, sa åt henne att inte oroa sig för mycket och att bara en regel alltid giltig.

Klänningen som är en kombination av båda delarna

Klänningen som är en kombination av båda delarna

u/gbsicotte - Reddit

I slutändan beror allt på bröllopsparet, på vad deras behov och personliga smak är. Om du tvivlar på din klädsel, fråga dem så undviker du alla risker att göra ett misstag. Vad tycker du om klänningen som huvudpersonen valde att ha på sig?

Advertisement