John Travolta och hans dotter Ella firar 13-åriga Ben Travoltas födelsedag

av sofia

28 November 2023

John Travolta och hans dotter Ella firar 13-åriga Ben Travoltas födelsedag
Advertisement

Tiden går i en imponerande hastighet och ofta inser vi det inte ens. Vi är upptagna med tusen åtaganden och har många olika mål, ibland hinner vi inte ta oss tid för att reflektera över alla händelser som har format och som nu utgör vår existens.

Lyckligtvis, när allt flyter på, upplever du också oförglömliga ögonblick, som de som rör ett barns födelsedag och detta gäller alla, även de största filmstjärnorna. Nyligen önskade den berömda John Travolta tillsammans med sin dotter Ella sin son Ben ett stort grattis på den stora dagen då han äntligen blev en "liten man".

John och Ellas lyckoönskningar

John och Ellas lyckoönskningar

@johntravolta/Instagram

Den mycket kända skådespelaren som är mest känd för filmen "Saturday Night Fever" är nu 69 år gammal även om man inte skulle kunna tro det.  Logiskt nog har hans två barn Ella, som är 23, och Ben som fyllde 13 för bara några dagar sedan också blivit äldre tillsammans med honom: "Jag kan inte tro att min lilla kille nu är tonåring, jag älskar dig sonen min!", skrev John Travolta på sociala medier.

Till och med hans dotter Ella dedikerade ett kärleksfullt inlägg till sin bror: "Grattis på födelsedagen min sötaste Benjamin, det känns som igår när du var liten och nu är du 13! Jag älskar dig!".

Sedan talade Travolta under en intervju om den unga sonen Ben: "Han älskar att utföra fysisk aktivitet - i synnerhet att spela tennis -, fiska och allt som har med elektronikens värld att göra, som alla pojkar i hans ålder". Men den stora skådespelaren begränsade sig inte till ett enda inlägg för att fira sin son.

Advertisement

Även Peanut gratulerade Ben!

Även Peanut gratulerade Ben!

@ella.bleu/Instagram

Utöver presenterna som pojken utan tvekan kommer att ha fått, la John upp en minnesvideo av Ben som barn där man kan se honom - bild efter bild - växa upp till sin nuvarande ålder av 13 år. Bland de senaste bilderna kan man se pojken tillsammans med sin pålitliga och oskiljaktiga hund Peanut. Låten "You Are the Sunshine of My Life" är soundtracket till den rörande filmen.

Sedan talade John om sin vackra dotter Ella: "Hon är unik och otrolig, hon är snäll, graciös, generös och omtänksam mot alla. Jag vet inte hur hon lyckades bli så här, men jag är tacksam och älskar henne med hela mitt hjärta".

Dottern verkar vilja gå i sin pappas fotspår eftersom hon studerar skådespeleri och samtidigt ägnar sig åt musik som hon har en otyglad passion för. Hon har redan publicerat sin egen låt med titeln "Dizzy".

Talangen i familjen Travolta har inga gränser och vem vet om Ben i framtiden också kommer att visa intresse för något konstnärligt område precis som sin syster och sin legendariska pappa! Vad tror du?

Advertisement