En flicka som väger mer än 6,5 kg föds med naturlig förlossning: hennes knubbiga ansikte har erövrat många hjärtan världen över (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
En flicka som väger mer än 6,5 kg…
Han kan inte ta hand om sin sjuka fru för att han inte längre kan ta ledigt, men kollegorna ger honom ett års semester Hon tar av sig sina examenskläder och ber sin mamma ta på sig dem:

En flicka som väger mer än 6,5 kg föds med naturlig förlossning: hennes knubbiga ansikte har erövrat många hjärtan världen över (+VIDEO)

01 Juni 2022 • Av sofia
3.576
Advertisement

Ett barns födelse är alltid en stor händelse, välkomnad av vänner och släktingar med stor glädje, men väntat ännu mer av föräldrarna, som har förberett sig för idén om detta nya äventyr i nio månader. Par med flera barn har säkert mer erfarenhet än de som precis skaffar sitt första barn, och de tror nog att de redan har sett allt och kan inte längre förvånas över någonting. Med all sannolikhet kände Melis och hennes man Ben Amey också så när de fick reda på att de väntade sitt andra barn. Melis trodde att hon hade vant sig vid att bära en bebis som var större än genomsnittet, som hennes första barn, men hon visste inte att hon snart skulle slå alla rekord.


Ben och Melis var verkligen överlyckliga när de fick reda på att de skulle bli föräldrar till ännu en liten flicka. Som så många andra par längtade de efter att få en stor familj och såg fram emot att välkomna sin nya dotter. Melis hade redan gått igenom upplevelsen av att vara gravid och Ben upplevelsen att bli förälder, och det fanns inget som kunde skrämma dem längre.

Melis noterade dock att denna andra graviditet verkade vara svårare än den första. Hennes babymage verkade växa utan proportion och allt hon upplevt under sin första graviditet verkade vara starkare med detta andra barn. Under ett ultraljud avslöjade läkaren faktiskt för henne att barnet hon bar på var större än genomsnittet och till och med jämfört med hennes första dotter, som föddes och vägde nästan 6 kg. Trots dessa otroliga nyheter från läkaren valde Melis att hålla sin familjetradition vid liv och föda på naturligt sätt.

Advertisement

Lilla Willow kom till världen i mars 2020 och vägde över 6,5 kg! Den lilla flickan föddes lyckligtvis frisk och stark, men var otroligt knubbig. Redan från början var hon tvungen att använda byxor för 3-månaders barn och sin storasysters blöjor. Hennes vikt har slagit alla tidigare rekord, vilket gör henne till det "största barnet i Victoria", en delstat i Australien.

A Boronia couple's very big bundle of joy

A girl born to a Boronia couple could be the biggest baby ever born in Victoria. Willow Amey weighs 6.6 kilos, dwarfing the other newborns on her ward. www.7NEWS.com.au #7NEWS

Pubblicato da 7NEWS Melbourne su Venerdì 13 marzo 2020

Förlossningen gick bra, även om den lämnade mamman lite försvagad och ett tag var Melis till och med tvungen att använda rullstol, men inom några veckor återhämtade hon sig från den kraftiga ansträngningen. Nyheten om hennes otroliga födelse spreds dock att världen över även under de följande månaderna och åren. Hur kan man vara annat än entusiastisk inför en sådan knubbig och gullig tjej?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack