Den här mamman berättar hur svårt det är att handla med 9 barn med sig

av sofia

31 Maj 2022

Den här mamman berättar hur svårt det är att handla med 9 barn med sig
Advertisement

Att bilda familj och ta hand om den är alltid hårt arbete. Det finns människor som klarar allt galant och andra som istället behöver en hjälpande hand med allt det som behövs göras. Ibland beror det på föräldern och hur den organiserar sina dagar och åtaganden och ibland på hur stor familjen är.

Mamman vi ska berätta om idag är en mycket driftig och modig kvinna. Inte nog med att hon och hennes man har 9 barn, hon lyckas även sköta dem på egen hand genom dagens alla åtaganden. Eftersom det inte är något att ta för givet som är lika för alla, visar vår huvudperson i en video som lagts ut på Tik Tok, hur hon tillsammans med sina barn kämpar med matinköp. Låt oss se hur alla 10 tillsammans klarar detta.

via Instagram/maxinelee_y

Instagram/maxinelee_y

Instagram/maxinelee_y

Bilderna på videon förevigar Maxine Lee och hennes lilla "crew" när de går genom gångarna i mataffären. De 9 barnen handlar med sin mamma fördelade på detta sätt: 4 i en barnvagn, två i kundvagnen och de andra går självständigt. Utplaceringen kan variera beroende på butik, tillgängligt utrymme och många andra externa eller interna faktorer inom familjen.

Maxine lade ut videon på nätet för att dela sin situation, förklara hur hon gör när hon går runt med 9 barn samtidigt och för att dessutom passa på att ge några användbara råd till dem som är i samma situation.

Advertisement
Instagram/maxinelee_y

Instagram/maxinelee_y

Med hänvisning till videon skrev Maxine: "Det finns dagar då jag tar med mig alla mina 9 barn. Det är en fantastisk upplevelse, men jag måste erkänna att så inte alltid är fallet."

Ett uttalande som har väckt starka reaktioner från många användare. Många sa att de var förvånade över hennes envishet, hennes mod och hennes koordinationsförmåga och berömde henne: "Du är en extraordinär mamma" - lyder en kommentar.

Andra har dock jämfört sin situation med Maxines och erkänt att de inte ens kan hantera två barn tillsammans, än mindre 9. "Jag har två och jag lyckas nästan aldrig ta dem till en butik samtidigt", "Jag klagar med 3 barn, du är fantastisk". Men det finns också de som sa att en mamma inte bör befinna sig i liknande situationer och istället ha möjligheten att lämna dem hemma eller få hjälpav någon.

Instagram/maxinelee_y

Instagram/maxinelee_y

En användare har en annan synpunkt och skrev: "Det handlar inte bara om antalet, det handlar också om hur väl barnen beter sig. Kanske 9 tysta barn inte skapar problem, men det räcker med att en är trött på att sitta i vagnen för att allt ska bli upp och ner".

Ett påstående som definitivt inte bör underskattas, håller du inte med? När allt kommer omkring, om barnen hade varit bråkiga och börjat springa till höger och vänster istället för att gå tysta vid sin mammas sida, hade saker och ting blivit mycket mer komplicerade. Hon ville själv med detta inlägg understryka att, trots lyckan att ha dem alla med sig, inte alls är lätt att upprätthålla denna rutin varje dag.

Hur som helst och oavsett hur många gånger Maxine går ut med alla 9 barn i släptåg så måste vi ändå berömma henne för hennes beslutsamhet och tålamod. Håller du inte med?

Advertisement