Tre tonåringar stannar för att hjälpa en kvinna med motorstopp och knuffar hennes bil i 9 km

av sofia

30 Maj 2022

Tre tonåringar stannar för att hjälpa en kvinna med motorstopp och knuffar hennes bil i 9 km
Advertisement

Om du tillhör dem som har tappat hoppet för de nya generationerna, kanske den här historien får dig att tänka om. Unga människor kan faktiskt visa all medkänsla i denna värld och veta hur man är väldigt generös precis som alla andra. Allt ligger däremot i den typen av uppfostran som var och en av oss får. Aeron McQuillin, Bailey Campbell och Billy Tarbett, till exempel, tvekade inte en sekund innan de stannade för att hjälpa en kvinna vid vägkanten med en trasig bil. Kvinnan var desperat eftersom hon inte ens hade pengar för att ringa bärgningsbilen och hade aldrig kunnat föreställa sig att de där tre "änglarna" skulle komma dit för att hjälpa henne att lösa situationen.

via Facebook / Dan Morrison

De tre tonåringarna var på väg till en munkbutik när de såg något konstigt på vägen. En kvinna vid sidan av vägen stod bredvid en bil varifrån det kom ut rök. Tre ungdomar som kunde en del om bilar stannade och erbjöd sin hjälp. På mycket kort tid lyckades de identifiera orsaken till problemet: en läcka hade fått motorns kylvätska och olja att blandas. Om kvinnan hade insisterat på att komma hem med bilen igång skulle hon ha tagit onödiga risker.

Eftersom kvinnan inte hade råd att betala en bärgningsbil för att få sin bil bortlörd, gjorde de tre tonåringarna det otänkbara: de knuffade kvinnans bil för hand till hennes hem. Totalt var sträckan flera kilometer, vilket inte precis är en lätt situation att möta.

Advertisement

En förbipasserande person som bevittnade hela scenariot trodde inte sina ögon när pojkarna började knuffa bilen och erbjöd sin hjälp genom att lysa upp vägen med sin bils strålkastare hela vägen. Hur tröttsamt det än kunde vara så mötte killarna situationen med en stor äventyrsanda. För dem var det som att ta en promenad tillsammans med vänner, medan de lyssnade på musiken från bilens högtalare.

Mannen som följde dem med bilen för att hjälpa dem att se bättre publicerade sedan ett inlägg på Facebook dedikerat till denna underbara scen:

"I går kväll, på väg hem från jobbet, såg jag en person som hade blivit fast i mitten av en korsning med en bil som det kom rök ur. Jag har varit med om det och det är verkligen hemskt. Så jag saktar ner, undrar om allt är okej. Den stackars kvinnan hade haft bilen i sex veckor och det såg ut som att hon redan behövde en ny motor. Därefter stannade en grupp på 3 tonåringar, såg bilen och hjälpte till att skjuta den till en närliggande parkeringsplats. Bilägaren visste vad hon skulle göra. Hon kunde inte hade råd att betala för ett släp och kunde inte bara lämna bilen där. Sedan hörde jag killarna säga: "Är ni redo att knuffa?" De kunde inte lämna den kvinnan strandsatt, så de knuffade en främlings bil för hand ... i 9 km."

Last night I am driving home from work when I see someone stranded in the middle of an intersection with their car...

Pubblicato da Dan Morrison su Mercoledì 10 luglio 2019

Killarna tyckte bara att de hade gjort sin plikt, en självklar handling som vem som helst skulle ha gjort om de varit i deras ställe. Ändå fick de morgonen därpå en massa meddelanden och lovord för deras vackra handling. Tack vare deras laganda och deras vänlighet hade de bokstavligen förändrat situationen för en desperat kvinna till det bättre.

Ett stort tack till dessa tre fantastiska killar!

Advertisement