Ett bud ser en äldre man liggandes i snön och räddar hans liv, han hade legat där i mer än en timme - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett bud ser en äldre man liggandes…
16 föräldrar visar oss den otroliga likheten mellan sina barn och deras dockor, den ena sötare än den andra Ett par sophämtare stannar en misstänkt bil och räddar av en händelse en 10-årig flicka som kidnappats av en främling

Ett bud ser en äldre man liggandes i snön och räddar hans liv, han hade legat där i mer än en timme

07 Mars 2021 • Av sofia
590
Advertisement

Tror du på ödet? Ibland är det svårt att tro att vissa möten sker enbart av en slump. Historien vi ska berätta har som huvudpersoner två personer som förmodlingen aldrig skulle ha träffats, om inte under obehagliga omständigheter som dessa. James Nowlin, en 83-årig åklagare i Texas bosatt i Red Rock, försökte ta ut soporna utan att tänka på att det hade snöat den natten. I det området är sådana snöfall ganska ovanliga. Tyvärr föll mannen av misstag när han försökte öppna grinden och förblev liggandes på marken i mer än en timme. Tack och lov, dök "en ängel" i form av ett  Amazon-bud upp och räddade hans liv.

83-åringen befann sig plötsligt liggandes i den iskalla snön, iklädd endast en tjocktröja och ett par mjukisbyxor. Han trodde att han bara skulle vara utanför huset i några minuter, så han hade inte ens brytt sig om att ta med sig sin mobiltelefon. Ett allvarligt misstag, som gjorde att han blev liggandes i kylan och det tog mer än en timme innan någon lade märke till honom! Som tur var var Elisha Infante ute på  leveransrunda för Amazon med sin skåpbil och hittade honom. Det var en slump, eftersom Elisha aldrig åker till Red Rock. Därför säger kvinnan att hon "skickades" dit av en högre makt. Enligt kvinnan kan det inte bara vara en slump.

När hon såg James ligga på marken tänkte hon "Han skulle kunna vara någons farfar" och skyndade sig omedelbart dit för att hjälpa honom.

Hon täckte över honom med sin jacka eftersom hon antog att han frös mycket och ringde omedelbart efter en ambulans. James var mycket tacksam mot henne. Han trodde att hans liv var över, men en ängel hade uppenbarat sig för att föra honom i säkerhet. Hans tid var inte kommen trots allt. Fallet hade gjort att han bröt sitt lårben, men det var inget som läkarna inte kunde bota.

Advertisement

Efter denna otroliga upplevelse bestämde sig Elisa för att även använda sin arbetsbil för att arbeta som volontär och erbjuda medicinsk transport för räddning av husdjur. Ett mycket beundransvärt val!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack