Hon spenderar 300 dollar på sin makeup inför bröllopet men resultatet är en besvikelse: "Jag kunde ha sminkat mig bättre själv"

av sofia

21 Maj 2022

Hon spenderar 300 dollar på sin makeup inför bröllopet men resultatet är en besvikelse: "Jag kunde ha sminkat mig bättre själv"
Advertisement

Det är normalt att man vill se så perfekt ut som möjligt på sin bröllopsdag och det är därför man ofta provar allt från klänningar till smink och menyer innan man bestämmer sig. Allt måste vara perfekt, eller åtminstone måste det komma så nära som möjligt. Haley, som kallar sig "stellarb0mb" på TikTok, är en ung blivande brud som visade hela världen sin katastrofala provsminkning: kvinnan spenderade 300 dollar för att bli sminkad av ett proffs och se så bra ut som möjligt men resultatet blev tyvärr en besvikelse.

"Jag kunde ha sminkat mig bättre på egen hand" skrev den framtida bruden på sociala medier.

via TikTok / stellarb0mb

TikTok / stellarb0mb

TikTok / stellarb0mb

Att betala 300 dollar för ett dåligt jobb skulle göra vem som helst upprörd, håller du inte med? Haley, vars bröllopsdatum närmade sig, lade upp en video på TikTok där hon objektivt visar resultatet av sin provsminkning genomförd på en skönhetssalong. Hennes makeup ser dock allt annat än professionell ut: underlagskrämen var helt fel för hennes hy och dessutom hade makeupartisten inte ens använt en primer, vilket gjorde att makeupen redan började smälta och tydligt visade alla små brister i hennes hud, speciellt runt näsan. Vad är det för makeup som inte ens döljer små brister i ansiktet?

Många användare som var överens med Haley kommenterade att det var en mycket amatörmässig makeup: "Så här ser sminket ut i slutet av dagen!" eller: "Alla som säger att det här sminket inte ser dåligt ut ljuger för dig. En brud makeup ska vara felfri, speciellt för det priset. Du kan få ett mycket bättre jobb för alla de pengarna." Avslutningsvis: "Det är verkligen på amatörnivå, de flesta av oss sminkar sig bättre än så för att gå till jobbet eller till mataffären."

Advertisement
TikTok / stellarb0mb

TikTok / stellarb0mb

Haleys video fick hela 940 000 visningar och till slut bestämde hon sig för att klaga på salongen där hon hade gjort sin provsminknig. Ägaren bad om ursäkt för besväret och utan att debitera henne några extra kostnader sminkade hon Haley personligen och den här gången såg sminket ut som att det var gjort av ett proffs!

Man bör alltid försäkra sig om att vända sig till ett proffs när man letar upp en skönhetssalong, särskilt om man planerar en viktig händelse som ett bröllop.

Advertisement