Tvillingar föder barn på samma sjukhus samtidigt och deras barn har exakt samma vikt och längd

av sofia

27 Maj 2022

Tvillingar föder barn på samma sjukhus samtidigt och deras barn har exakt samma vikt och längd
Advertisement

Alla som har haft möjlighet i livet att få en tvillingbror eller en tvillingsyster, vet hur speciellt det band som bildas mellan två identiska personer kan vara. Att vara likadan utseendemässigt innebär inte nödvändigtvis att man har samma personlighet, men det är allmänt känt att det finns en speciell energi mellan tvillingar. Ofta söker de efter varandra, delar mer eller mindre vackra stunder i livet, blir bästa vänner och försöker i de flesta fall alltid göra allt tillsammans med varandra.

Tvillingarna vi vill prata med dig om idag vet verkligen något om saken. De fick till och med uppleva sina graviditeter och förlossningar samtidigt. Detta var inte meningen, men det hände och gjorde dem positivt överraskade. Låt oss tillsammans ta reda på vad som hände.

via Dailymail

#Twinning for the win! Twin sisters Jill Justiniani and Erin Cheplak share the same birthday, and now their newborn sons do, too! ❤️

Pubblicato da Good Morning America su Venerdì 13 maggio 2022

Det här är Jill Justiniani och Erin Cheplak, två tvillingsystrar som har blivit kända på webben för att ha fött sina barn på samma sjukhus, på samma dag med bara några timmars mellanrum. De två kvinnorna hade aldrig kunnat förvänta sig att något sådant skulle kunna hända, trots allt hade Jill planerat ett kejsarsnitt den 5:e maj, medan Erins förlossningsdatum skulle komma cirka 10 dagar senare. Synd bara att det inte riktigt blev så.

"Jag visste att min syster hade blivit inlagd på sjukhus för att föda, men jag skulle ha fött mitt barn några dagar senare med framkallad förlossning. - sa Erin - På morgonen då Jills förlossning var inbokad kände jag dock något konstigt. Jag ringde min man och sa till honom att jag var ganska säker på att mitt vatten hade gått. Sedan ringde jag till min syster och sa samma sak till henne. Jag kunde inte tro det, det var så osannolikt."

Men det de inte hade förväntat sig var på väg att hända. De två systrarna hade upptäckt att de blivit gravida mer eller mindre samtidigt, men de var övertygade om att det var osannolikt att föda sina barn på samma dag. "Att vara gravida samtidigt var speciellt. - sa Jill - Vi stöttade varandra och hjälpte varandra".

Advertisement

Oliver och Silas föddes med cirka 5 timmars mellanrum och blev genast väldigt speciella. De delade inte bara födelsedatum och sjukhus där de föddes, utan hade förvånansvärt nog också samma vikt och samma längd. Det kunde trots allt inte ha slutat på något annat sätt med tanke på den symbios och den kärleksfulla relation som fanns mellan deras mammor.
 
Denna typ av förlossningar lämnar alltid hjärtat fullt av lycka, vetskapen om att två små bebisar har kommit till världen är redan en stor glädje i sig, men att tänka att de gjorde det på samma dag och som tvillingmammor är verkligen rörande och svårt att tro att det bara är en slump, håller du inte med?
 
Vi vill bara önska dessa båda familjer all lycka i framtiden och framförallt lilla Oliver och Silas.
 
 
 
 

Advertisement