Han låter henne välja förlovningsringen, men ger den sedan till en annan kvinna: "Han hade 7 relationer samtidigt"

av sofia

25 Maj 2022

Han låter henne välja förlovningsringen, men ger den sedan till en annan kvinna: "Han hade 7 relationer samtidigt"
Advertisement

När ett förhållande tar slut kan besvikelsen vara så stor att du känner dig hjälplös, avskräckt och rädd för att lita på någon igen. I sådana fall är det bara tiden som kan ställa saker och ting till rätta och få dig att börja öppna dig med andra igen. Men vilka är orsakerna till att dessa situationer uppstår? Det finns många och var och en skiljer sig från de andra, bland alla dessa är kanske otrohet det vanligaste. De som har gett så mycket tillit till sin partner och blivit bedragna kan ta det väldigt hårt och vända taggarna utåt av rädsla för att träffa fel person igen och bli sårad.

Om detta händer är det alltid viktigt att prata med någon om det. Om det är en specialist, en anhörig eller en vän spelar ingen roll, eftersom det är den berörda personen som avgör vilket av dessa alternativ som är bäst. Huvudpersonen i historien vi nu ska berätta har till exempel valt att dela med sig av sin erfarenhet på sociala medier, i en video som lades upp på Tik Tok. Låt oss kika på vad hon hade att säga.

via New York Times Post

Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Den här kvinnan har publicerat sin berättelse på nätet både för att hon helt enkelt ville dela sin historia, men även för att uppmuntra de som liksom hon går igenom en svår period att hitta ett sätt att övervinna svårigheterna. Många år innan videon berättar tjejen att hon följde med sin dåvarande pojkvän till smyckesbutiken för att välja ut en förlovningsring.
 
Ett viktigt och vackert ögonblick, som många kvinnor drömmer om och som tyvärr förvandlades till det värsta ögonblicket i hennes förhållande. Hennes partner hade faktiskt, som hon själv senare upptäckte, inte bett henne om råd för en ring avsedd för henne, utan skulle ge en gåva till en annan flickvän. Ja, du läste rätt. Mannen hade samtidigt ett annat förhållande och tyckte att det var en bra idé att be den "officiella" flickvännen att hjälpa honom att välja en ring till sin älskarinna.
 
Synd bara att de dåliga nyheterna inte tog slut här för vår huvudperson. Faktum är att hon också fick reda på att den numera föredetta pojkvännen inte bara hade en annan relation utöver den med henne, utan ytterligare 6. Totalt sju flickvänner som mannen försökte hantera så gott han kunde men som självklart inte var helt enkelt. Lögner kommer ju förr eller senare upp till ytan och i det här fallet slutade det just så.
 
 
 
 

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Efter ett första förhållande som slutat illa berättar kvinnan att hon hade levt i ytterligare ett lika traumatiserande förhållande och att det tog 12 år att ta sig ur misstrons tunnel och öppna sig för en annan man. Nu verkar hon dock ha träffat rätt person som går att lita på och som hon vill dela sitt liv med.

De många användare som har sett inlägget har visat sig vara solidariska med kvinnan och några har delat sina personliga berättelser. "Mitt ex hade fru och 3 barn i en annan stad medan han var tillsammans med mig och vårt förhållande varade i två år" - lyder en av de många kommentarerna.

Tydligen finns det många människor som har upplevt liknande situationer och haft en falsk partner. Det viktiga är att inte låta sig övertygas om att alla är likadana och att de vill "utnyttja en" eftersom man om man gör det riskerar att stänga dörren även för människor som tvärtom kan ge väldigt mycket och göra personen de älskar lycklig.

Advertisement