En man låter sin fru bära hela bördan men en mimartist visar honom hur fel det är

av sofia

22 Maj 2022

En man låter sin fru bära hela bördan men en mimartist visar honom hur fel det är
Advertisement

När man bestämmer sig för att skaffa barn måste man ha i åtanke att ansvaret och skyldigheterna bör delas lika mellan de två föräldrarna. Visst kommer en mamma förmodligen alltid att göra lite mer, men det är rätt att varje pappa gör allt han kan för att "lätta" bördan och hjälpa till. Tänk om en man inte inser detta själv? Inga problem, för det kommer att finnas någon som är villig att påminna honom om det. Lite som det hände i historien vi ska berätta för dig idag.

I det här fallet var det en miartist som skipade rättvisa. Mannen med det vita ansiktet "läxade upp" en pappa som jämfört med sin fru hade det lite för bekvämt. Låt oss kika på vad han gjorde.

via Tik Tok/fiestascondjnova

Tik Tok/fiestascondjnova

Tik Tok/fiestascondjnova

I en video upplagd av användaren @fiestascondjnova på Tik Tok ser vi en mimartist som jagar ett par unga föräldrar för att fixa något. Men vad? En man som var lite för avkopplad jämfört med sin fru.

På bilderna av videon ser vi faktiskt en mamma som håller sin bebis i famnen och som även har en ryggsäck på ryggen, medan hennes man promenerar ett par steg bakom henne med båda händerna fria. En scen som vi alla förmodligen har sett hur många gånger som helst och som många närvarande inte skulle ha lagt alltför stor vikt vid, ifall inte han, en mimartist med vitt ansikte, inte hade ingripit.

Advertisement
Tik Tok/fiestascondjnova

Tik Tok/fiestascondjnova

Vi befinner oss på Seaworld i Orlando och här finns det en man som roar publiken med sina färdigheter som mimartist. Men medan han gör sitt jobb ser han något han inte gillar och bestämmer sig för att ingripa. Han går fram till en kvinna med en ryggsäck och ett barn i famnen och frågar henne, bara med hjälp av gester, om mannen bakom henne är hennes man.

Kvinnan säger ja och mimen börjar agera. Han tar ryggsäcken från kvinnans axlar och räcker den till mannen, vilket får honom att förstå, än en gång utan att säga något, att det inte alls var rättvist att hans fru skulle bära på allt samtidigt som han promenderade runt bekvämt utan någonting i sina händer.

Tik Tok/fiestascondjnova

Tik Tok/fiestascondjnova

Kvinnan kunde inte låta bli att skratta när hon såg denna gest, medan hennes man, något generad, inte kunde låta bli att le, ta ryggsäcken på axeln och låta sig "bli uppläxad"" av den charmiga mimartisten.

Publiken reagerade med ‎applauso ‎på artistens ingripande och för att ha understrukit att det inte är normalt att överlåta alla sysslor till kvinnorna. Pappor måste också ta ansvar och hjälpa till så mycket som möjligt.

Tik Tok/fiestascondjnova

Tik Tok/fiestascondjnova

I det här fallet vet vi inte om kvinnan nyss hade tagit barnet i famnen som kanske varit i pappans famn tills för bara några ögonblick innan, men faktum kvarstår att det alltid är bra att komma ihåg ‎l'importanza di condividere i fardelli della vita;‎ håller du med?

Advertisement