Han adopteras som barn och flera år senare får han reda på att hans jobbkollega är hans biologiska pappa (+VIDEO)

av sofia

14 Maj 2022

Han adopteras som barn och flera år senare får han reda på att hans jobbkollega är hans biologiska pappa (+VIDEO)
Advertisement

När ett barn föds kan detta vara skrämmande, särskilt om föräldrarna är mycket unga eller oförberedda på händelsen. I dessa fall väljer många nyblivna föräldrar att lämna bort sitt barn för adoption, även för att kunna garantera barnet en bättre framtid. Nathan Boos visste mycket väl att han hade blivit adopterad för många år sedan och hade aldrig riktigt haft lust att söka upp sina biologiska föräldrar, även om hans adoptivföräldrar kände till deras identitet. En dag dök dock ett märkligt sammanträffande upp som avslöjade en chockerande sanning för mannen.

via Weau 13 News

Han adopteras som barn och flera år senare får han reda på att hans jobbkollega är hans biologiska pappa (+VIDEO) - 1

Nathan Boos arbetar som lastbilschaufför för ett transportföretag i Chippewa Falls, Wisconsin (USA), och var fullt medveten om att han adopterades när han var mycket ung. "När jag växte upp visste jag alltid att jag var adopterad", bekräftade Nathan, "det slog mig aldrig att jag någonsin skulle hitta mina föräldrar." Hans adoptivföräldrar hade alltid varit medvetna om identiteten på hans biologiska föräldrar, men Nathan hade aldrig visat intresse för att få veta detaljerna. Men en dag upptäckte Nathans mamma något konstigt bland sonens vänner på Facebook. Mamman märkte att på den listan med namn fanns även Nathans biologiska far, Bob Degaro: hur var detta möjligt?

Enkelt: de arbetade båda för samma transportföretag, som lastbilschaufförer!

Mamman sprang genast för att be sin son om en förklaring, som svarade att mannen bara var en arbetskollega. Du kan säkert föreställa dig Nathans chock när hans mamma avslöjade för honom att mannen i själva verket var hans pappa.

Advertisement

I två år hade far och son arbetat sida vid sida och utvecklat en typisk arbetsrelation mellan kollegor. Ingenting verkade tyda på att de i verkligheten hade ett så djupt blodsband. Naturligtvis blev mannen också chockad när han fick reda på att Nathan var hans son och förklarade för sonen skälen till varför han och hans ex-fru hade valt att adoptera bort honom. Valet att lämna bort Nathan för adoption berodde i själva verket huvudsakligen på ekonomiska problem och det faktum att Bob inte kände att han kunde bli en bra pappa.

Nu har de båda all tid i världen för att lära känna varandra bättre: "Det är fortfarande lite av en chock", säger Bob, "det finns dagar då jag inte vet vad jag ska säga eller hur jag ska agera. Jag menar, han är min son, men samtidigt inte. Vi hade aldrig den där far-son-relationen när han växte upp, eftersom vi träffades först när han var vuxen på jobbet."

Naturligtvis förväntade sig Nathan inte att hans äldre kollega, som han hade blivit vän med sedan två år tillbaka, faktiskt skulle vara hans pappa. För alla var det en riktig chock, men vi hoppas att det också är början på en ny familjerelation.

Advertisement