Hon har bara 20 dollar och hör sina barn be till Gud för att få hjälp och hittar ett kuvert med pengar framför ytterdörren

av sofia

12 Maj 2022

Hon har bara 20 dollar och hör sina barn be till Gud för att få hjälp och hittar ett kuvert med pengar framför ytterdörren
Advertisement

Vem av er tror på mirakel? Sara Moore Gruver, trots att hon var religiös, trodde inte att hennes barns böner skulle bli hörda och hade aldrig kunnat förvänta sig att hon när hon återvände hem skulle hitta en trevlig överraskning precis utanför dörren. Chansen att det skulle hända var väldigt liten, men det var det bästa som kunde ha hänt den familjen vid den tidpunkten. Sara hade inte särskilt mycket pengar, tvärtom, efter att ha betalat hyran, räkningar och matinköp hade hon bara 20 dollar kvar. När hennes barn bad henne köpa glass till dem hade kvinnan inte möjlighet att göra detta: ​​pengarna kunde ha behövts till någon nödsituation innan den nya lönen kom. Hon visste ännu inte att ett "mirakel" skulle vänta på henne hemma.

via Instagram / gruversb

Ingen förälder skulle någonsin vilja neka sina barn glass, men ambulansläkaren Sara Moore Gruver i New York visste inte hur hon skulle klara sig på bara 20 dollar och kunde tyvärr inte köpa glass åt sina tre barn. För henne var det ett svårt men obligatoriskt beslut. Hon kände sig ledsen och skyldig, också för att det, som ni kan föreställa er, inte var första gången hon eller barnen tvingades göra uppoffringar, men trots protesterna och utbrotten gav inte Sara med sig: ”Nej, jag är ledsen. Jag har dåligt med pengar och jag kanske behöver de 20 dollarna innan nästa lön. Vi har en massa god mat hemma, vi behöver inte stanna på glassbaren."

Vid det tillfället tystnade barnen i baksätet i bilen. Efter en stund började Sara höra viskningar och suckade: det var hennes barn som bad. De bad att Gud skulle göra ett mirakel för deras familj och låta deras mamma få lite extra pengar så att de kunde äta glass den kvällen.

Advertisement

Sara sa snabbt till sina barn att hon tyckte det var slöseri med tid: "Gud kommer inte att lämna några pengar vid vår dörr så att ni kan köpa glass. Han är upptagen just nu med naturkatastrofer." Hennes son Josh ville dock inte tro henne, för enligt honom hade Gud svarat honom tydligt: ​​"Nej, Gud sa att du kommer att få tillräckligt mycket pengar för glass och även något att ge till de drabbade av naturkatastrofen." Sara insisterade inte, men när hon väl kom hem var hon tvungen att ändra sig: framför dörren låg ett kuvert på marken. Sara öppnade det och hittade en check att lösa in på 123 dollar, - det var en gammal återbetalning av hennes studieavgifter.

Uppenbarligen hade bönen fungerat för hennes barn! Ingen av dem blev förvånad, utan bara Sara, som naturligtvis tog med sina barn till glassbaren och sedan skänkte en del av de pengarna till Röda Korset.

Även om det inte var någon stor summa pengar, höll Sara sitt löfte och följde de anvisningar som Gud hade gett hennes barn. Dessutom är det precis så här mirakel sker och sprids: Saras gest blev i sin tur någon annans "mirakel".

Advertisement