En gäst fyllde 10 behållare med mat från buffén och gav brudparet endast 5 dollar i bröllopsgåva - TittaPaVideon.se
x
En gäst fyllde 10 behållare med mat…
Hon donerar sin mjölk till mammor i svårighet när det inte finns ersättning i butikerna De går ut på middag med sina barnbarn, ser en 90-åring som är ensam och ber honom äta tillsammans med dem

En gäst fyllde 10 behållare med mat från buffén och gav brudparet endast 5 dollar i bröllopsgåva

17 Maj 2022 • Av sofia
446
Advertisement

När det är dags att planera ett bröllop kan detaljerna vara många och det är inte alltid det går att ordna allt perfekt. I brudparets huvud är allt "perfekt" under den förberedande fasen: allt från gästlistan till valet av meny, till platsen där man gifter sig och så vidare. En brud delade med sig av sin personliga erfarenhet på Reddit angående valet av buffé under mottagningen efter ceremonin. Ett val som du kanske kommer att undvika att göra efter att ha hört den här historien. En av gästerna, som från början inte ens fanns med på den officiella listan, kom med ett flertal behållare för mat, för att "fylla skafferiet" under buffén. Ett mycket olämpligt beteende i kombination med en minst sagt snål bröllopsgåva...

via: Reddit

Bruden förklarade på Reddit att hon hade organiserat ett ganska litet och diskret bröllop, med bara 25 gäster totalt, inklusive nära vänner och släktingar. Bland dessa valde kvinnan att även bjuda in sin pappas bästa vän, så att pappan skulle ha någon att umgås med på bröllopsdagen, förutom sin fru. Några dagar före bröllopet frågade dock pappans vän om hans dotter och hennes man också kunde följa med och bruden svarade ja och lade till ytterligare 2 gäster på listan.

På bröllopsdagen gick det dock inte som förväntat: dottern till pappans vän dök upp ensam, utan sin man, med ett dussin matkärl. Kvinnan hade bara kommit till bröllopet för att fylla på mat i sina behållare från buffén! Detta är ett mycket bisarrt beteende och ​​hon fyllde hela 7 behållare med mat och ytterligare 3 med kakor.

"Jag märkte ingenting eftersom jag var för upptagen under bröllopet", sa bruden, "men min pappa berättade allt för mig dagen efter." Vill ni höra något ännu mer otroligt? När bruden öppnade kvinnans bröllopspresent hittade hon 5 dollar i kuvertet. "Jag skojar inte", skrev hon på Reddit, "Fem dollar som bröllopspresent."

Bruden underströk att kvinnan inte alls var fattig och att hon tvärtom förmodligen tjänade mer än henne. Men frågan är i vilket fall en annan: vem skulle någonsin bete sig på det här sättet?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack