Den här tjejen lyckas förvandla sig till en annan människa med hjälp av smink

av sofia

09 Maj 2022

Den här tjejen lyckas förvandla sig till en annan människa med hjälp av smink
Advertisement

Under de senaste åren pratas det alltmer om smink, särskilt tack vare sociala medier och många människor som har börjat göra videotutorials. Dessa visar hur det är möjligt, även för amatörer, att sminka sig hemma till vardags eller beroende på vilket evenemang du ska delta i. Ibland går vi dock bortom enkel daglig makeup och många människor anses vara riktiga konstnärer för de förvandlingar de lyckas skapa tack vare ögonskuggor, foundation, läppstift och mycket mer.

En av dessa är en ung kvinna som på Tik Tok varje dag visar sina kunskaper och den magi som hon är kapabel till vare smink. Från enkel tjej till Barbie, som många användare har beskrivit henne i kommentarerna. Låt oss ta reda på mer om henne.

via Tik Tok/anastasile

Tik Tok/anastasile

Tik Tok/anastasile

Känd på sociala medier som @anastasile, har huvudpersonen i denna berättelse lyckats fånga uppmärksamheten hos ett stort antal användare tack vare vilka hon har överskridit en miljon följare och totalt 30 miljoner likes. När allt kommer omkring, om man tittar på bilderna och särskilt de upplagda videorna kan man inte låta bli att bli mållös.

Advertisement
Tik Tok/anastasile

Tik Tok/anastasile

I nästan alla videor ser vi henne först framstå som en enkel tjej, klädd i vardagskläder och som inte har något speciellt. Vänta bara några sekunder tills allt förändras och hon förvandlas till en "femme fatale".

Slående bilder som gör användarna mållösa och får dem att berömma henne för hennes färdigheter. "Du är så begåvad!" – säger en kommentar och sedan "Det är fantastiskt hur du lyckas förvandla dig till en helt annan person".

Tik Tok/anastasile

Tik Tok/anastasile

Andra tycker dock inte om det och har till och med framfört en del kritik mot henne. För en del användare är förvandlingen och hennes förmåga att bli oigenkännlig, något störande och destabiliserande. "Du ser mycket äldre ut än din ålder, varför?" – Om man tittar noga på videorna är förändringen så radikal att den får henne att framstå som ännu mer vuxen än hon är i verkligheten.

Ändå har Anastasia lyckats samla på sig en ordentlig grupp med fans och nå mycket höga antal visningar som ständigt verkar stiga

Tik Tok/anastasile

Tik Tok/anastasile

Vad tycker du?

Advertisement