Vid 69-års ålder är hon trött på sitt utseende och vill göra en förändring så frisören förvandlar henne till en riktig prinsessa - TittaPaVideon.se
x
Vid 69-års ålder är hon trött på…
Han föds med ett allvarligt funktionshinder, men mamman ger inte upp och nu är han en lysande elev vid Harvard Extrema frisyrer - 16 absurda hårval som verkligen får en att undra

Vid 69-års ålder är hon trött på sitt utseende och vill göra en förändring så frisören förvandlar henne till en riktig prinsessa

11 Februari 2021 • Av sofia
4.001
Advertisement

När man når en mer mogen ålder och ålderdomen börjar knacka på dörren är det lätt att få panik. Kan det bara bli värre nu? Kommer jag att bli sämre? Inte nödvändigtvis. Ibland, för att känna sig lite yngre både på insidan och utsidan när man kommer upp i åldern räcker det med att vända sig till en duktig frisör som kan ge oss den förändring vi vill ha.

Linda är 69 år och sedan länge hade hon en önskan om att ändra sitt utseende, sitt hår, sin frisyr, prova nya sätt att sminka sitt ansikte, känna sig yngre igen och hitta tillbaka till den energi som hon en gång haft. Av denna anledning reste kvinnan från Panama till Minneapolis, där Christopher Hopkins skönhetssalong ligger.

Linda valde att vända sig till den amerikanska frisören, som är mycket känd på nätet för sina otroliga förändringar, för en radikal förändring av sitt utseende. Hon ville främst känna sig lite mer utvilad och göra något kul med sitt utseende.

Lindas bruna och gråa hår kom in på Christopher Hopkins skönhetssalong och kom ut totalt förändrade, oigenkännliga, som om de tillhörde en annan kvinna!

Advertisement

Vad Christopher gjorde var att besluta att använda blond färg, en hårfärg som Linda praktiskt taget inte hade haft sedan hon var 20. Frisören puffade också upp hennes lockar och framhävde även hennes ansikte med en mycket lätt och elegant sminkning. I slutet av den långa sessionen på skönhetssalongen var Linda oigenkännlig även för sig själv!

När Linda äntligen såg sig i spegeln för första gången efter förvandlingen kunde hon inte tro sina ögon: "Jag ler, jag har praktiskt taget inte lett på flera år!"

Nu känner hon sig äntligen yngre, mer utvilad och mer redo att möta livet!

Tags: KvinnorOtroligtSmink
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack