Dessa syskon bad om att få bli adopterade alla tillsammans: "Snälla dela inte på oss!"

av sofia

05 Maj 2022

Dessa syskon bad om att få bli adopterade alla tillsammans: "Snälla dela inte på oss!"
Advertisement

I världen finns det många barn som inte har turen att växa upp i ett kärleksfullt hem, omhändertagna och älskade av en familj. Många av dem hamnar på institution eller flyttas då och då till tillfälliga familjer. Det är mycket påfrestande för ett barn att växa upp på det här sättet, och misslyckas med att njuta av sina bästa år i en kärleksfull och välkomnande miljö. Alla vi som har levt med känslan av att alltid vara skyddade och accepterade, kan bara föreställa oss vad bröderna William, Marshall och Aiden har gått igenom och fortfarande går igenom, som vid 10-11 års åldern ännu inte hittat en familj som är villig att adoptera dem alla tre..

via Youtube / Heart Gallery

Youtube / Heart Gallery

Youtube / Heart Gallery

Dessa syskons charm har blivit känd världen över och vi är inte förvånade över att de har rört så många användare på djupet. Vad dessa tre barn letar efter är väldigt enkelt: en familj som kan adoptera alla tre! Bröderna skulle faktiskt inte vilja dela på sig för något i världen, men för närvarande har de ännu inte haft denna stora tur. Deras profil, på Heart gallery texas webbplats, talar tydligt:

William, aka Bobby, är 11 år och den äldre brodern, medan de andra två, Aidan och Marshall är 10-åriga tvillingar. Alla tre har mycket energi och föreningen som försöker hitta en familj till dem rekommenderar ett hus åt dem med två föräldrar och inga andra barn utöver dem tre.

Bobby är en trevlig liten pojke, som ibland kan verka reserverad. Han är ett barn som strävar efter att göra andra nöjda, särskilt vuxna, och har många intressen: han tycker om simning och kampsport och är mycket stolt över sina prestationer i tävlingar. Som så många andra barn gillar Bobby Minecraft, att bygga med lego, göra pussel, brädspel, rita och färglägga. Han gillar också att läsa, men bara omhan får välja själv! Bobby gillar verkligen att umgås med sina småsyskon, men han tar ofta på sig för mycket ansvar för dem, då han är medveten om att han är storebror. Generellt beskrivs Bobby som ett snällt, omtänksamt barn med mycket medkänsla.

Advertisement
Heart gallery texas

Heart gallery texas

Aidan beskrivs som ledaren i gruppen: ett intelligent och livligt barn, med en utåtriktad och tälingsinriktad personlighet. Han har en stor passion för reptiler och groddjur, som han ständigt frågar efter. Han älskar att vara utomhus, i naturen och att utforska nya platser, älskar att fiska och vandra. Han är ett väldigt nyfiket barn som alltid älskar att lära sig nya saker. Ibland verkar han inte vara rädd för någonting, men andra gånger behöver han bli lugnad. Han har inte så mycket sportintresse, förutom simning. Han gillar actionfigurer, att rita, färglägga och bygga med lego, vilket passar hans stora fantasi. Han berättar själv att bygga med Lego är en mycket avkopplande och lugnande aktivitet för honom.

Slutligen delar Marshall de flesta av sina syskons intressen och visar att han är ett barn med stor fantasi som älskar att ha kul. Ibland kan han vara väldigt rak när han uttrycker sina åsikter, men vanligtvis är han det när han känner att han inte får all den uppmärksamhet han önskar. Som inomhusaktiviteter tycker Marshall om att leka med lego, läsa, lägga pussel och spela brädspel. Bland aktiviteterna som ska utföras utomhus gillar han istället att utforska naturen, leka i parken, cykla och bränna all sin energi. Han tycker också mycket om att spela fotboll och basket. Den sista meningen som avslutar beskrivningen av barnet ger ett leende: "Han har en stark önskan av att ha en ödla eller en igelkott som sällskapsdjur".

Youtube / Heart Gallery

Youtube / Heart Gallery

Vi är övertygade om att dessa tre underbara små killar snart kommer att hitta en familj som är villig att adoptera dem tillsammans, utan att tvinga dem att dela på sig. Det skulle faktiskt vara riktigt synd om de tre bröderna blev uppdelade i olika familjer.

Vi önskar dem vårt bästa!

Advertisement