En ung kvinna anklagas för att ha en relation med en 40 år äldre man bara för pengarna

av sofia

04 Maj 2022

En ung kvinna anklagas för att ha en relation med en 40 år äldre man bara för pengarna
Advertisement

Hur många gånger har vi hört att kärleken inte har någon åldersgräns? Oavsett om man talar om individens personliga ålder eller ålderskillnaden mellan två partners, lyckas kärleken alltid övervinna detta hinder. Men inte alla människor är överens om tanken på relationer mellan människor som har en mycket stor ålderskillnad och denna typ av känslomässiga band är inte alltid accepterade. Ibland kan man till och med tro att det finns något specifikt intresse, kanske pengar, eller önskan att bli "känd" eller något annat oidentifierat syfte som inte har med kärlek att göra.

Men om de två personerna i fråga är lyckliga och säkra på sin kärlek, kommer de att kunna bortse från all negativ kritik, precis som paret vi nu ska berätta om lyckades göra där hon är 23 och han är 63.

via New York Post

Willow Sias och David Simonin träffades på Tinder och, tydligen utifrån deras berättelser, var det kärlek vid första ögonkastet. Trots all kritik och alla attacker har paret, och hon i synnerhet, beslutat att offentligt ge svar på nätet till alla de som har haft åsikter om deras relation.

Willow Sias är en ung modell från South Carolina som för en tid sedan träffade sin drömman och bestämde sig för att berätta om deras magiska förhållande i en video på Tik Tok.

Som hon själv säger: "Jag blev kär i David inom loppet av en timme. Vi klickade direkt och det var galet. Vi är som två speglar som reflekterar varandra, men i slutändan blir en och samma sak. - fortsatte tjejen - Vi har det bra tillsammans , så pass mycket att vi ibland inte gör något annat än att skratta och ha kul. Det finns en fantastisk synergi mellan oss".

Advertisement

Modellen har redan haft relationer med män som varit äldre än henne, men ingen har gett henne samma kärlek och positiva känslor som David förmedlar till henne. Han lyckas få henne att känna sig speciell, är ömsint och ger henne stabilitet och trygghet som ingen annan. En unik och underbar kärlek som de två vill fortsätta uppleva utan att tänka på kritiken som kommer från okända människor på nätet. För dem räcker det med att de älskar varandra och att veta att deras nära och kära inte är emot deras förhållande, utan istället lyckliga för deras skull.

Synd bara att många inte är övertygade om denna stora kärlek och tar för givet att något dåligt måste dölja sig bakom. Kanske när de ser de dyra presenterna som David köper till sin unga flickvän verkar det nästan självklart att tro att det finns ett materiellt intresse som driver framförallt henne till att fortsätta leva i detta förhållande, men så är inte fallet. När allt kommer omkring skulle det inte vara första gången som människor enbart fokuserar på den eventuella negativa aspekten och är benägna att ifrågasätta andra människors goda intentioner och leta efter fel även när de inte har någon anledning till att göra det.

Hur som helst och oavsett orsaken till att två personer bestämmer sig för att tillbringa en del av sitt liv eller hela livet tillsammans utan att ta hänsyn till åldersskillnaden, är detta egentligen ingenting som rör utomstående människor. Varje människa är ju trots allt fri att göra sina egna individuella val och detta är något som bör respekteras.

Advertisement