En vänlig flygvärdinna hjälper till att lugna en passagerares gnälliga barn under resan

av sofia

08 Maj 2022

En vänlig flygvärdinna hjälper till att lugna en passagerares gnälliga barn under resan
Advertisement

Att resa har nu för tiden blivit mycket lättare eftersom tusentals flyg förbinder även de mest avlägsna städerna varje dag. Naturligtvis kan många timmars flygning vara ansträngande för alla, särskilt barn, som tvingas begränsa sin lek och sina utrymmen. Men å andra sidan kan en förälder inte bara lämna sitt barn hemma, särskilt om de inte har möjlighet att låta dem vara hos till exempel mor- eller farföräldrarna. Vad kan man då göra i dessa fall? Ta risken att barnet på en 6-timmars resa kan få ett utbrott. Detta är vad som hände med en pappa, som försökte vidta alla möjliga försiktighetsåtgärder under flygningen, men hans son började gråta i förtvivlan och fick ett utbrott. Vid det tillfället ingrep en mycket vänlig flygvärdinna för att rädda situationen.

via Instagram / raphaelaquilles

Instagram / raphaelaquilles

Instagram / raphaelaquilles

Många tror att flygresor bör förbjudas för små barn och glömmer att man förutom för nöje också och framför allt flyger av nödvändighet. Vad ska föräldrarna göra, lämna sina barn hemma? I de flesta fall visar sig detta vara ett omöjligt alternativ. Idag vill vi berätta om en pappa som var tvungen att stå ut med sin sons gnäll och tårar, under en inrikesflygning från Brasilia till Cuiabá, Brasilien. Den lilla pojken började gråta desperat för allt han inte fick göra och hans pappa, som var minst lika desperat, visste inte hur han skulle lugna ner honom. I dessa situationer påverkar det så klart även de andra passagerarna som kan börja irritera sig på de ständiga ljuden.

Som tur var tvekade en mycket snäll flygvärdinna inte en sekund med att hjälpa den här stackars pappan och tog upp barnet i famnen och vaggade honom tills han lugnat ner sig. Så fort hon tog barnet i famnen slutade den lille killen gråta, lugnade ner sig och började sakteliga somna.

Advertisement
Instagram / raphaelaquilles

Instagram / raphaelaquilles

En helt fantastisk scen, som filmades av pastor Raphael Achilles och sedan publicerades på Instagram, där videon nådde 150 tusen visningar. Raphael Achilles själv kommenterade: "En underbar liten kille satt med sin pappa och grät mycket, tills dess att en flygvärdinna gick fram till honom med några klistermärken som han kunde leka med, sedan fortsatte barnet att gråta och hon tog med sig några koppar men han slutade inte gråta, så till min stora förvåning tog hon upp honom i famnen och stod kvar med honom ett tag tills han somnade."

Istället för att klaga och ta ut det på passageraren visade denna flygvärdinna all sin empati och förståelse, samt lyckades till och med lyckats lugna den lilla killen tack vare sin tröstande närvaro. Hennes jobb är att hjälpa passagerare att känna sig bekväma under flygningen och hennes ingripande var garanterat mycket framgångsrikt i detta avseende. Bra gjort!

Advertisement