"Jag kan inte få barn och lider av detta. Min svägerska vet om det, men gör inget annat än att skicka bilder på sitt barn"

av sofia

01 Maj 2022

"Jag kan inte få barn och lider av detta. Min svägerska vet om det, men gör inget annat än att skicka bilder på sitt barn"
Advertisement

I ett pars liv går inte alltid allting smidigt. För två personer som älskar varandra och som har bestämt sig för att tillbringa hela livet tillsammans kan det till exempel hända att de inte kan få barn. Även om du vill ha det med hela sitt hjärta, kan det av många anledningar vara så att två personer av någon anledning helt enkelt inte kan få barn. Nuförtiden finns det så många metoder som hjälper sakers naturliga utveckling, men de fungerar inte för alla och för vissa kanske det inte är helt lätt att acceptera detta.

En sorglig situation som kvinnan vi nu ska berätta om har hamnat i. Inte nog med att hon och hennes partner misslyckades med att skaffa barn, men på detta finns en svägerska som varje dag skickar bilder på sin son till henne, vilket fick henne att bli ännu mer ledsen och lidande. Detta är anledningen till att hon bestämde sig för att tala öppet om sina känslor och berätta historien på webben.

via Mumsnet

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Vi vet hur sociala medier nu har blivit en stor del av våra liv och hur man knappt kan låta bli att lägga upp meddelanden, tankar och bilder om sin vardag. Många mammor älskar till exempel att offentliggöra allt om sina barn. Foton, framsteg, uppdateringar, första steg, barnmat och så vidare. Men ibland måste man vara försiktig så att man inte sårar andras känslor, som det skedde i det här fallet.

Huvudpersonen i denna berättelse berättade på nätverket Mumsnet om den obehagliga upplevelsen hon upplevde på grund av sin svägerskas beteende. Enligt vad användaren skriver har hon och hennes man efter många år, försök och behandlingar inte kunnat få barn. En sak som var förödande för dem: "Vi har gjort allt, men utan att uppnå resultat. Vid det här laget har vi förlorat hoppet och jag försöker vänja mig vid tanken på att inte kunna få barn. - säger kvinnan - Men när jag ser min svägerska lägga upp bilder på internet varje dag av hennes barn och läser om hennes glädje, är det väldigt påfrestande för mitt tålamod."

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Enligt henne är svägerskan en underbar person och deras relation har alltid varit bra. Men sedan bebisen kom hade något förändrats. "Hon publicerar bilder varje dag. Sista gången skrev hon att det är först när man blir mamma som man kan förstå innebörden av djup och ren kärlek".

Författaren till inlägget har uttryckt all sin beklagan över att ha läst sådana ord och håller absolut inte med sin svägerska. Det finns trots allt många aspekter av kärlek och alla har möjlighet att känna dem fullt ut även om de inte har haft turen att bli förälder.

Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Många har svarat på denna kvinnas meddelande och de flesta råder henne att försöka komma bort från sin svägerska ett tag. Hennes brors fru är medveten om hennes oförmåga att få barn och bör ta hänsyn till detta när hon skickar alla bilder på sin bebis. Hon borde vara lite mer lyhörd och försöka förstå och undvika vissa saker. Andra användare uppmanar henne å andra sidan att inte ägna för mycket uppmärksamhet åt saken för att undvika att förstöra hennes svägerskas lycka. En av dem skrev också: "Du bör berätta för din bror och be om att få prata med hans fru för att slippa lida."

Kort sagt en situation som inte är lätt att hantera. Vem är det egentligen som har rätt: kvinnan som inte kan få barn och lider av att se bilderna på sin svägerska eller den nyblivna mamman som trots allt har all rätt att dela glädjen över att ha fått barn?

Advertisement