Han tappar plånboken i en taxi och 7 år senare får han tillbaka den: det saknades inte en enda krona

av sofia

28 April 2022

Han tappar plånboken i en taxi och 7 år senare får han tillbaka den: det saknades inte en enda krona
Advertisement

Har du någonsin tappat bort din plånbok? Om svaret är ja vet du mycket väl hur irriterande det kan vara och hur många problem som kan uppstå. Att förlora ett sådant föremål innebär faktiskt inte bara förlusten av pengarna som finns i det, utan också och framför allt av alla kort. Allt detta skulle dock kunna lösas om personen i fråga lyckades hitta plånboken på kort tid och därför få tillbaka allt. Om detta sker omedelbart är det en otrolig lättnad, annars förlorar man sakteliga hoppet och slutar med tiden att leta efter den.

Men ibland finns det undantag från reglerna och det kan hända att plånboken efter mycket lång tid dyker upp. Med allt innehåll? Nästan omöjligt, men inte för mannen vi nu ska berätta om. Efter 7 år hittade han sin plånbok som han förlorat i en taxi med allt kvar på sin plats. Tror du inte på det? Låt oss få förklara hur det gick till.

via Mirror

👋👋👋 WELL DONE TO THIS HONEST CABBIE - MAN GETS WALLET FULL OF CASH BACK SEVEN YEARS AFTER HE LOST IT IN A TAXI IN...

Pubblicato da PHTM - Private Hire & Taxi Monthly su Martedì 26 aprile 2022

Andy Evans är en 45-årig man från Wythenshawe som för några dagar sedan fick ett paket hemlevererat. När han öppnade det hittade han en brun läderplånbok som för ett ögonblick lämnade honom alldeles mållös.

Sedan, när han väl såg vad den innehöll, dök allt upp i hans huvud: 7 år tidigare, efter att ha deltagit vid en konsert i Manchester år 2015, hade mannen tappat sin plånbok i en taxi och hade med rätta förlorat allt hopp om att hitta den igen. Föreställ dig situationen: de flesta skulle förmodligen inte tro sina ögon, men Andy hade verkligen det gamla borttappade föremålet i sina händer.

"Det kan inte vara sant! Jag trodde inte på det, jag kunde inte tro det. - berättar 45-åringen - jag hade helt glömt bort den plånboken och det tog mig faktiskt lite tid att komma ihåg hela historien. Sedan, när det äntligen kom tillbaka till minnet, ringde jag min bror och berättade vad som just hade hänt. Han förstod genast vad jag menade för den kvällen hade han lånat mig lite pengar, eftersom jag inte hade några längre" .

Advertisement
Stocksnap - Not the actual photo

Stocksnap - Not the actual photo

Vad som är säkert är att många av Andys bekanta inte trodde på hans ord när de hörde den här historien. Hur kunde de göra det med tanke på hur ovanlig denna situation som vår huvudperson befann sig i var? Dessutom var de helt chokade, inte så mycket över att han hade  fått tillbaka själva plånboken, utan över att allt innehåll - sedlar, kort och mynt - låg kvar på samma plats som om tiden hade stannat för 7 år sedan.

Men överraskningarna för Andy var inte över än. Tillsammans med paketet med plånboken och allt dess innehåll låg det också en lapp där dessa ord stod skrivet: "Denna plånbok hittades i en gammal taxi. Det verkar för mig som att allt är på sin plats och jag hoppas att du kan hitta alla dina tillhörigheter. Jag önskar dig lycka till. En taxichaufför från Manchester."

Pikrepo - Not the actual photo

Pikrepo - Not the actual photo

Naturligtvis skrev Andy omedelbart ett tackmejl till adressen som angetts på lappen. Han försökte också ge den trevliga taxichauffören en belöning, men chauffören vägrade och svarade att han inte hade gjort det för att få någon belöning, utan bara för att göra rätt. "Jag frågade honom om vi kunde träffas för att ta en kaffe tillsammans. - sa Andy - jag vill träffa honom personligen och skaka hans hand".

Vi vet inte om den här mannen har lyckats med det han ville uppnå, men vi är säkra på en sak: sådana här gester uppmuntrar oss och ger oss hopp om en bättre värld. Har du någonsin upplevt en liknande och nästan otrolig situation?

Advertisement