En liten flicka ser en tjej i en mycket vacker lång klänning: "Du ser ut som en sagoprinsessa" (+VIDEO)

av sofia

23 April 2022

En liten flicka ser en tjej i en mycket vacker lång klänning: "Du ser ut som en sagoprinsessa" (+VIDEO)
Advertisement

Vilken liten tjej drömmer inte om att få träffa sin favoritprinsessa minst en gång i livet. Som barn är det lätt att man kanske läser en saga eller ser en tecknad film och identifierar sig med en speciell tjej som får uppleva oförglömliga stunder, kanske insvept i en lång och vacker klänning. Och om vi bara tillsätter en nypa fantasi som barn oftast inte har någon brist på skapas en perfekt blandning för att starta en fantasiresa in i sagornas värld.

Men vem vet om man någonsin kommer att träffa en riktig prinsessa. Kanske kan det hända, det var i alla fall så det verkade för Emory, en liten flicka som en helt vanlig dag plötsligt befann sig framför "sin" prinsessa under ett ögonblick.

via Tee Taylor/Facebook

Pubblicato da Tee Taylor su Domenica 30 aprile 2017

Emory är en liten flicka som bor i North Carolina. En dag, tillsammans med sin familj, tog hon en promenad när hon såg något som gjorde henne alldeles mållös. Framför henne stod en riktig prinsessa.

I verkligheten var det Emory hade sett en helt vanlig tjej som tillsammans med sin pojkvän poserade för några balfoton. Vi vet alla hur viktig den här händelsen är i en tonårings liv och även för Kwani Taylor var det så. Det var därför hon hade valt ut och burit sin drömklänning den kvällen. Lång, glänsande och vacker, den klänningen hade förvandlat henne, i alla fall i Emorys ögon, till huvudpersonen i en saga.

Mötet mellan Kwani och flickan filmades i en video som på mycket kort tid spreds på webben och lyckades få miljontals visningar. I videon ser vi en mycket spänd Kwani som är inställd på att le för att bli fotad, men hennes uppmärksamhet fångas plötsligt av något eller snarare av någon. Framför henne stod lilla Emory, som var synligt och positivt överraskad.

Advertisement
Pubblicato da Tee Taylor su Domenica 30 aprile 2017

Flickan, när hon väl förstod hur långt barnets fantasi hade gått, tvekade inte ett ögonblick och närmade sig henne. Kwani frågade vad hon hette och tog henne sedan i sin famn och tackade henne för att hon trodde att hon var en prinsessa. Ett rörande ögonblick och en väldigt kärleksfull kram som gav Emory ett leende på läpparna och gjorde henne glad.

Även om det hon trodde inte var på riktigt, uppfyllde Emory i det ögonblicket sin dröm om att träffa en vacker prinsessa. Ett ögonblick som, vi är säkra på, kommer att förbli inpräntat både i den lilla flickans minne och i det hos Kwani som, förutom spänningen inför dansen, fick uppleva ett ännu större ögonblick, och för ett ögonblick fick känna sig som huvudpersonen i en saga.

Det stämmer verkligen att barn kan få oss att uppleva oväntade och underbara känslor med sitt sätt att se på världen.

Advertisement