Han donerar 1000 pund till var och en av sina anställda för att hjälpa dem att möta prisökningarna av gas och el

av sofia

21 April 2022

Han donerar 1000 pund till var och en av sina anställda för att hjälpa dem att möta prisökningarna av gas och el
Advertisement

Att vara en bra chef är inte lätt, man måste försöka hantera och behandla sina anställda med respekt men samtidigt också tänka på omsättningen på sitt företag. Det finns de som lyckligtvis lyckas sköta allt på ett optimalt sätt och visar sig vara en perfekt chef. Matt Fletcher är verkligen en av dessa, eftersom han omedelbart bestämde sig för att hjälpa sina 86 anställda med en rejäl bonus, efter den oproportionerliga ökningen av gas- och elpriserna. Ju mer medarbetarna trivs och är välavlönade, desto mer produktiva blir de för företaget: en mekanism som därför gör att båda sidor kan dra nytta av varandra.

via Facebook / Fletcher Moorland

It certainly is feel-good Friday here today. We all know the cost of living is going up, heating costs up & fuel costs...

Pubblicato da Fletcher Moorland su Venerdì 8 aprile 2022

Matt Fletcher är chef för Fletcher Moorland, ett ingenjörsföretag som har lyckats stå emot och överleva även under upprepade nedstängningar orsakade av Covid-19-pandemin. Om man ska vara ärlig så var det under denna period som företaget faktiskt växte och lyckades välkomna ytterligare 18 nya medarbetare. Hans företag har högt specialiserad och välbetald personal, som räknar med den växande efterfrågan på marknaden inom sektorn för förnybar energi och elfordon.

Tyvärr är det dock ett faktum att krisen har drabbat även dem. Under en period då en stor del av befolkningen kämpar för att betala sina räkningar när energi- och gaskostnaderna stiger, har Matt Fletcher bestämt sig för att hjälpa sina 86 anställda med en bonus på 1 000 pund vardera.

"Det finns inget vi kan göra åt stigande bränsle- och gaspriser", kommenterade Fletcher, "men vi kan göra något för att hjälpa våra anställda att hantera det."

Advertisement

Stoke-on-Trent based engineering firm Fletcher Moorland have given their workers a £1,000 bonus to help ease the cost of...

Pubblicato da Cross Rhythms City Radio 101.8FM and 96.6FM su Martedì 19 aprile 2022

Tydligen var gesten mycket uppskattad av de anställda: "När vi kommunicerade det till dem blev det tyst i rummet och sedan gav de oss en stående ovation". Alla anställda medgav att dessa totalt 86 000 pund skulle vara mycket användbara för var och en av dem. Här är några av de mest uppriktiga vittnesmålen: "När vi fick veta att vi skulle få de här pengarna blev jag förvånad", sa elektromekaniken Ian Hunt, 34, från Shahington, "Vi fick en dotter, Amber, för nio veckor sedan och min partner är mammaledig, så dessa pengar kommer att vara en riktigt bra hjälp för att täcka kostnaderna för blöjor och sånt."

En annan anställd vid namn John Roe, en 46-årig underhållsingenjör, sa: "Jag flyttade nyligen in i ett nytt hus och räkningarna har visat sig vara lite högre än förväntat och just nu skjuter allt i höjden. så den här bonusen kommer verkligen till hjälp".

Tusen pund extra kommer säkerligen inte att lösa den kris som människor just nu upplever på grund av den allmänna prishöjningen, men det är verkligen en betydande hjälp och en riktigt viktig gest från ett företag där de anställda tillbringar större delen av sina dagar.

Advertisement