Tre månader efter att ha fött tvillingar upptäckte jag att jag var gravid igen med tvillingar

av sofia

20 April 2022

Tre månader efter att ha fött tvillingar upptäckte jag att jag var gravid igen med tvillingar
Advertisement

Det finns kvinnor som inte kan vänta med att bli gravida och de som å andra sidan skulle föredra att snabbt få de 9 månaderna och förlossningen överklarade, utan att tänka alltför mycket på de olika komplikationer och oundvikliga besvär som följer med en graviditet. En kvinna som heter "bae_favvy1" delade sin otroliga historia på tiktok: tre månader efter att hon födde tvillingar upptäckte hon att hon var gravid igen med ... ett nytt tvillingpar! Hur troligt var det att detta kunde hända? Kvinnan försökte ta det med en klackspark och även med en god dos humor och delade nyheterna i en video på sin TikTok.

via TikTok / bae_favvy1

TikTok / bae_favvy1

TikTok / bae_favvy1

"Tre månader efter att jag fick mina tvillingar är jag återigen gravid i andra månade med nya tvillingar ...", är vad vi läser tydligt i videon där denna unga mamma tillkännager de goda nyheterna, samtidigt som hon håller i sina två vackra tvillingar. Det finns par som tyvärr vill skaffa barn men inte kan bli gravida och av denna anledning tar de till alternativa metoder; sedan finns det de som "bae_favvy1", som efter bara 3 månader från förlossningen upptäckte att hon var gravid igen.

Advertisement
TikTok / bae_favvy1

TikTok / bae_favvy1

Videon sågs av mer än 3 miljoner användare, som berömde den nyblivna mamman och påminde henne om allt det positiva med denna nya oväntade graviditet: "Tänk att du kommer att få 4 bebisar med bara 2 graviditeter! De kommer att växa upp snabbt och du kommer att ha en underbar stor familj!". Det är ju faktiskt också ett sätt att se på saken! En tanke som har delats av mer än en användare: "Det tycker jag också ... för jag skulle så gärna vilja ha en stor familj, men jag vill inte vara gravid". Som redan nämnts är graviditeten faktiskt inte någon dans på rosor och många kvinnor skulle föredra att helt enkelt hoppa över detta långa steg.

Många gratulerade i vilket fall den unga nyblivna mamman. Vissa har varnat henne, med ironi, för framtiden: "Gör dig redo, för du kommer aldrig mer att få sova", eller: "Varför gjorde du så mot dig själv?!".

TikTok / bae_favvy1

TikTok / bae_favvy1

En annan person skämtade om graviditeten: "De som gratulerar henne har helt klart aldrig haft tvillingar! Efter 29 veckor stod jag inte ens ut med tanken på att göra det igen!".
 
Det kommer säkert inte att vara lätt att hantera en andra graviditet så tätt inpå och att hantera två tvillingpar, men vi är säkra på att denna mamma snart kommer att få en stor och vacker familj att vara stolt över!
 
 
 

Advertisement