Hon talar om för sina 9 barn att hon är gravid igen: nästan ingen av dem hoppar av glädje

av sofia

12 April 2022

Hon talar om för sina 9 barn att hon är gravid igen: nästan ingen av dem hoppar av glädje
Advertisement

Nyheten om ett barns födelse väcker alltid starka känslor, mest av glädje, i vänners och släktingars själar. Det finns dock sällsynta fall där inte alla familjemedlemmar kan acceptera ankomsten av en lillebror med ett leende. Janel och Brain är ett par lyckliga föräldrar, med 9 barn. De är en stor familj där den äldsta är 28 och den yngsta är 5. När Janel samlade alla sina barn med ursäkten om en gemensam fotografering, delade hon de fantastiska nyheterna med dem: hon var gravid igen! På de goda nyheterna reagerade barnen olika, men om man ska vara ärlig var det bara Sydney som är 17 år gammal, som blev glad över nyheten och gick fram för att gratulera sin mamma. De andra tog den stora nyheten på ett lite annat sätt.

via TikTok / happiness10timesover

TikTok / happiness10timesover

TikTok / happiness10timesover

Barnen till Janel och Brain tog inte nyheten särskilt bra om att de snart skulle bli 10 bröder och systrar i familjen. Mamma fick dem alla att återförenas med ursäkten att hon ville ta ett fint familjefoto, men samtidigt som bilden skulle tas avslöjade hon den mycket viktiga nyheten: "Le och säg 'mamma är gravid'!" hör man henne säga i videon som hon själv har lagt upp. Den enda som blir glad av att höra de orden och lägger sätter en hand framför munnen är Sydney, den sjuttonåriga dottern, som omedelbart går fram för att gratulera sin mamma: "Jag visste det! Jag visste det!" säger hon till sin mamma, superupprymd.

Janel och Brains barn är Skyler, 28, Sam, 22, Spencer, 19, Sydney, 17, Storm, 13, Stella, 11, Steele, 9, Scout, 7, Scarlett, 5 år och ... lilla Stone som fortfarande låg i mammans mage när videon filmades och lades upp.

Varför denna brist på entusiasm? Jo, de äldre barnen tänkte nog att de snart skulle behöva ta hand om en nyfödd bebis...igen! Även de yngre barnen har redan upplevt den här typen av situation tidigare och är förmodligen "oroliga" över att behöva dela all uppmärksamhet och omsorg från föräldrarna med en nykomling.

Advertisement
TikTok / happiness10timesover

TikTok / happiness10timesover

Dessa barns oro och tankar är därför helt förståeliga, så pass mycket att många användare har kommenterat denna 46-åriga mammas val: "Jag förstår inte meningen med att ha 10 barn" skrev en person, medan en annan kommenterade: "Jag skulle också bli arg, jag är som en andra förälder i min familj och det är ärligt talat utmattande." Kort sagt, om nästan ingen av dem verkar glad över nyheten om ankomsten av deras nya bror, kan vi knappas beskylla dem för det, eller vad tycker du?

Advertisement