En 22-årig mamma är så slut att hon ser ut att vara dubbelt så gammal: "Min dotter har stulit min ungdom"

av sofia

08 April 2022

En 22-årig mamma är så slut att hon ser ut att vara dubbelt så gammal: "Min dotter har stulit min ungdom"
Advertisement

Livet för en förälder är inte alls enkelt ur många synvinklar och det är normalt att känna sig trött och utmattad när man har att göra med en liten bebis som inte är självständig och har ett behov av konstant uppmärksamhet. Sömnlösa nätter är kanske den värsta biten och den här unga mamman, Kendra Sykes, vet verkligen något om saken. Mamman är bara 22 år men många har svårt att tro att detta är hennes sanna ålder på grund av hennes extremt trötta och slitna ansikte. Alla säger till henne att hon måste vara minst 40 år gammal eller att hon kanske har dåliga vanor för att se ut så i ansiktet. Sanningen är dock en helt annan och kvinnan gjorde detta mycket tydligt i en video på TikTok.

Sanningen? Det är att hennes dotter på bara några månader har stulit hennes ungdom!

via TikTok / crzctldy666

TikTok / crzctldy666

TikTok / crzctldy666

Ansiktet är fullt av akne, påsar under ögonen och ett allmänt trött utseende: Kendra är 22 år men hon ser mycket äldre ut trots att hon inte på något sätt lever ett osunt liv. Kvinnan är helt enkelt bara en ung mamma! I videon hon lade upp på TikTok visade den unga kvinnan ironiskt sitt tillstånd som utmattad mamma och avslöjade att anledningen till hennes utseende är just hennes lilla dotter. Precis som de flesta andra små barn gråter och gnäller Kendras lilla dotter och håller sin mamma vaken under långa sömnlösa nätter. Självklart svarade Kendra ironiskt och skämtsamt att hennes dotter "stulit hennes ungdom", även om det verkar vara en hemsk sak att säga. En del användare svarade till och med: "Jag hoppas att din dotter aldrig kommer att höra dig säga dessa saker".

I allmänhet har användare som kritiserat henne för hennes utseende varit väldigt oförskämda och inte på något sätt visat empati med någon som går igenom en svår period i livet. Det finns de som försvarade Kendra och försökte sätta sig in i hennes situation med allt vad det innebär att leva med en liten bebis de första månaderna efter förlossningen.

Advertisement
TikTok / crzctldy666

TikTok / crzctldy666

Kort sagt, 3 timmars sömn per natt under en period på mer än 3 månader kan vara en förödande upplevelse för alla. Vila är viktigt, särskilt för en mamma som måste ta hand om sin bebis dag och natt. Angående Kendras hudtillstånd i ansiktet skrev en användare till henne: "Det kan bero på kronisk uttorkning. Jag hade en vän som bara drack pepsi och allt var bra med henne tills hon blev gravid, sedan reagerade hennes hud på ett liknande sätt." Varpå Kendra svarade: "Ärligt talat kan det vara det! Jag dricker mycket kaffe och glömmer att dricka vattnet."

Det är i alla fall inte rättvist att döma en person enbart efter utseendet. Låt oss vara försiktiga med vad vi säger eftersom vi aldrig riktigt kan veta vad den personen går igenom.

Advertisement