"Om han stör dig, ge mig den här signalen så skickar jag iväg honom": bartendern räddar en tjej som var i en jobbig situation

av sofia

08 April 2022

"Om han stör dig, ge mig den här signalen så skickar jag iväg honom": bartendern räddar en tjej som var i en jobbig situation
Advertisement

Även om storstäder kan dölja faror för alla är det onekligen så att en tjej som vill gå ut med sina vänner bör ha ett ännu mer vakande öga. Tyvärr är det inte lätt för en kvinna att känna sig trygg på gatorna i en storstad, även om detta inte borde bli ett hinder från att försöka ha kul. En tjej berättade om en situation där hon under en kväll på en bar blev trakasserad av en främling som inte verkade förstå vinken efter den unga kvinnans första "nej". Vid det laget ingrep bartendern på ett både diskret och smart sätt, räddade kvällen och gav den jobbiga mannen en läxa.

Under kvällen började en man störa den unga huvudpersonen i denna berättelse, som befann sig på en klubb i sin stad med en vän. Självklart hade tjejerna gjort det tydligt att de inte var intresserade och vad främlingens förslag än var så var deras svar "nej". Tydligen märkte till och med bartendern Max den jobbiga situationen: den där mannen gav till och med honom rysningar och det var därför han bestämde sig för att ingripa. På ett mycket diskret sätt lämnade Max över notan till tjejen, men istället för att skriva hur mycket hon var skyldig skrev han ett meddelande till henne:

"Om den här killen stör dig, flytta hästsvansen till andra axeln så ser jag till att skicka iväg honom. Han ger till och med mig rysningar."

Advertisement

Max hade lärt sig mycket under sitt arbete som bartender och kunde ofta känna igen människors signaler och vid detta tillfälle använde han denna skicklighet och känslighet för att hjälpa en tjej. Max förklarade, "Den här killen hade gett mig väldigt konstiga känslor ett tag, så jag hade hållit ett öga på honom, försökt ge honom en chans, låtit tjejerna säga nej själva och tänkte sedan att han skulle släppa det, men han kunde inte ta deras nej och fortsatte att störa dem, så till slut skrek jag på honom och fick honom att gå därifrån."

Angående händelsen tillade Max: "Jag gillar ärligt talat inte att skrika på kunder eller att skämma ut människor, men jag tycker att det är ett av de bästa sätten att hantera dessa situationer. Att säga till dem högt inför andra människor är vanligtvis tillräckligt för att få dem att vända och gå. Jag vill inte att mina andra kunder ska känna sig obekväma."

Kort sagt, ibland räcker det med att vara lite uppmärksam för att hjälpa någon och Max har verkligen visat det. Kanske skulle ingenting ha hänt, eller så kunde det ha slutat illa: om du ser någon i svårighet bör du hjälpa den personen oavsett, eller hur? Max höll huvudet kallt och hanterade situationen på bästa sätt. Tjejen tackade honom och träffade honom till och med igen på samma klubb en tid senare. Vad ska man säga... en applåd till denna bartender som inte bara är fantastisk på drinkar, utan också en fantastisk människa!

Advertisement