De går ut och äter på restaurang på sin bröllopsdag och hittar en äkta pärla i tallriken:"Detta hade aldrig hänt"

av sofia

04 April 2022

De går ut och äter på restaurang på sin bröllopsdag och hittar en äkta pärla i tallriken:"Detta hade aldrig hänt"
Advertisement

Att gå på restaurang är ett av de största nöjena för den som älskar att äta, men framför allt att vara i sällskap. Du går ut på middag för att unna dig en stunds avkoppling, när du kanske inte har tid eller lust att laga mat, för att fira ett speciellt tillfälle eller helt enkelt för att njuta av din favoriträtt. Det finns de som har ett favoritställe där de blir stamkunder för att de uppskattar både servicen och maten.

Detta är fallet med ett amerikanskt par som bestämde sig för att gå till sin vanliga pålitliga restaurang för att fira sin bröllopsdag, utan att dock förvänta sig att under kvällen hitta en dyrbar överraskning på tallriken

via Mirror

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Herr och fru Spressler, Maria och Michael är lojala kunder på The Lobster House i New Jersey, där de har ätit middag sedan 1987.

Så de bestämde sig för att unna sig en speciell kväll för sin 34:e bröllopsdag på sin favoritrestaurang. De förväntade sig dock inte att de skulle hitta en mycket speciell överraskning när de beställde in den rätten de brukade äta med musslor i.

Faktum är att när förrättten kom, märkte Michael direkt att en av musslorna såg annorlunda ut än de andra och var tyngre. Han trodde dock inte alls att något kunde gömma sig där inuti.

När han förde gaffeln till munnen, medan han tuggade, märkte han att det fanns något hårt där inne. Ett tag trodde mannen att han hade knäckt en tand och kände en viss oro.

Advertisement

Sedan kom dock den lyckliga upptäckten: det han hade i munnen var inget mindre än en pärla.

"Vi har ätit flera dussintals musslor och har aldrig hittat något liknande förr, så det var ganska spännande," sa hans fru.

Pärlan var mindre än en centimeter, exakt 8,8 millimeter, och paret insåg direkt att den verkligen kunde vara värd mycket. Trots detta var sammanträffandet för speciellt för att ens fundera över att sälja den: så paret bestämde sig för att behålla den och gav upp idén om att kunna tjäna tusentals dollar.

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De föredrar att göra den till ett smycke för Maria, sätta den i en ring eller kedja, kanske med ett marint tema.

"Det är ett vackert minne av den mycket speciella dagen."

Kort sagt, en mycket unik händelse, som gjorde parets årsdag ännu mer vacker och speciell särskilt eftersom pärlan låg inuti en mussla, vilket är ganska sällsynt.

Advertisement