Ett gift par bestämmer sig för att ta ett DNA-test på kul och får reda på att de är kusiner

av sofia

31 Mars 2022

Ett gift par bestämmer sig för att ta ett DNA-test på kul och får reda på att de är kusiner
Advertisement

Har du någonsin blivit frestad av tanken på att ta ett DNA-test för att ta reda på lite mer om ditt förflutna? Ibland gör vissa människor det. Till exempel när det rör sig om adoption för att få reda på de biologiska föräldrarnas identitet, i andra fall bara för att ta reda på mer om ens släktträd.

En liknande sak gjordes av huvudpersonerna i denna berättelse. För dem började allt som en lek, men det förvandlades snart till något mer allvarligt.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

För en tid sedan lade en man upp sin historia på Reddit, där han sa att han gett sin fru ett DNA-test för skojs skull.

Användaren @ u / PM_MeMyPassword sa: "Min fru och hennes syster ville veta lite mer om deras europeiska ursprung, så jag bestämde mig för att ge dem ett DNA-test att utföra hemma. Min fru och jag gifte oss nyligen. Vi har båda ett tidigare äktenskap bakom oss under vilka, var och en av oss fick 3 barn. Vi träffades sent, men vi har alltid bott i samma stad, liksom våra familjer. När min fru gjorde testet, - fortsatte mannen - upptäckte vi något helt oväntat. Resultaten lyfte fram aspekter som länkade samman våra ursprungsfamiljer".

Eftersom situationen inte var särskilt tydlig utförde paret ytterligare tester på laboratoriet och bad kvinnans mamma om en förklaring. Kvinnan erkände att hon hade fått reda på en del förvirrande sanningar om sitt förflutna och, lite i taget, kom de band som förenade paret upp till ytan. Så vad kom fram till slut? Att de var kusiner.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Det kunde ha förstört deras förhållande, men lyckligtvis har kärleken övervunnit det hindret. Paret gjorde inte slut och mannen och kvinnan fortsatte vara tillsammans, trots att de nyligen hade upptäckt det.

Berättelsen, som publicerades på Reddit, fick ett mycket stort antal visningar och i framförallt många kommentarer. Många har berättat om att ha upplevt en liknande situation och upptäckt att de har gemensamt ursprung eller på något sätt är släkt med sin partner.

Att två kusiner gifter sig är inte så ovanligt. Ibland blir relationen mellan två personer som tillhör samma familj så stark och djup att den leder till förälskelse. I det här fallet var det en riktig överraskning som lyckligtvis inte störde parets vardagliga liv alltför mycket.

Och du? Har du någonsin haft en liknande upplevelse eller har du hört något sådant från vänner eller bekanta? Berätta i så fall din historia i kommentarerna.

Advertisement