Han parkerar sin bil på en privat uppfart och blockerar passagen i fyra dagar

av sofia

24 Mars 2022

Han parkerar sin bil på en privat uppfart och blockerar passagen i fyra dagar
Advertisement

Social samexistens handlar inte bara om gott uppförande utan också av mycket, mycket tålamod. Ja, eftersom inte alla människor vi har att göra med under vårt liv är artiga, snälla och hjälpsamma, många kan vara riktigt elaka och är garanterat inte några goda föredömen att följa i livet. En sak som Zekarias Haile, en 51-årig man som bor med sin familj i den lilla staden Woodhouse Park, några kilometer från staden Manchester bara några meter från den lokala flygplatsen, vet mycket väl.

via Manchester Evening News

Advertisement
Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

Den här 51-årige brittiska mannen bevittnade och blev utsatt för en handling som utfördes av någon som var både likgiltig, elak och respektlös mot andra. Zekarias, som bor med sin fru och sina barn några meter från den stora avgiftsbelagda parkeringen på Manchesters flygplats, sa att han under fyra hela dagar hade stora svårigheter att ta sig in och ut från sin uppfart för att slänga soporna eller njuta av sin trädgård. Detta beror på att en bil med resenärer som skulle ta ett flyg utan tillstånd hade parkerat framför familjen Hailes fastighet.

Den familjen ville förmodligen inte betala för att parkera sin bil medan de var på semester och hade därför tänkt att för att "spara pengar" kunde de lämna bilen nära flygplatsen men i ett hörn där de inte skulle behöva betala... i hela fyra dagar. Föreställ dig Zekarias och hans familjs ilska när de insåg att någon bokstavligen hade lämnat sitt privata fordon framför deras uppfart och inte alls verkade bry sig om det faktum att det hade blockerat passagen till trädgården och soptunnorna...

Advertisement
Geograph/Not The Actual Photo

Geograph/Not The Actual Photo

Självklart var det frustrerande för Zekarias, men det är tydligen inte första gången som respektlösa människor har varit så ociviliserade och hänsynslösa för att slippa lämna sin bil på Manchesters flygplatsparkering och betala en massa extra pengar. Zekarias sa sedan att han på den fjärde dagen vaknade och inte kunde hitta den felparkerade bilen som stått parkerad på hans uppfart: "Jag var väldigt upprörd, men jag kämpade emot frestelsen att skada den där förbannade bilen. Det fick mig garanterat att må allt annat än bra. Vi kunde inte komma åt vår trädgård och vi kunde inte ta ut våra soptunnor. Min oro nu är att eftersom jag inte kunde göra något åt saken, kommer det att hända igen... "

Zekarias avstod från att orsaka allvarlig skada på den bilen av ren ilska och skam, men vad skulle du ha gjort om du varit i hans situation?

Advertisement