Hon hatar sin förlovningsring och ber sin pojkvän lämna tillbaka den: "Den är inte som den jag drömt om" - TittaPaVideon.se
x
Hon hatar sin förlovningsring och ber…
En 88-årig man följer varje dag sitt barnbarnsbarn till skolan och väntar på henne när hon slutar: han lever för detta Medresenärerna sjunger en sång för ett barn som inte kunde sluta gråta på en 6 timmar lång flygresa

Hon hatar sin förlovningsring och ber sin pojkvän lämna tillbaka den: "Den är inte som den jag drömt om"

25 Mars 2022 • Av sofia
1.730
Advertisement

Vilken tjej har inte drömt om sin bröllopsdag redan från tidig ålder? Ögonblicket då hon kommer att känna sig som en prinsessa och äntligen får säga det ödesdigra "ja"?

Kanske alla eller en åtminstone många, men inför den stora dagen finns ett annat viktigt steg: frieriet. Här spelar din partners fantasi, kreativitet och romantik in. Han kommer att behöva arbeta hårt för att göra det ögonblicket oförglömligt ... men tänk om något går fel? Misstag eller besvikelse lurar alltid runt hörnet, även i vackra stunder som dessa. Huvudpersonen i den här historien vet detta mycket väl, låt oss ta reda på varför.


Hon är en ung kvinna som har bestämt sig för att berätta om sin upplevelse på Tik Tok. Oavsett orsaken som fick henne att göra det, lade tjejen upp ett klipp där hon påstod sig ha lämnat tillbaka förlovningsringen till sin partner.
 
Erkänn att det är svårt att tro att det är sant. Ändå kan vi försäkra dig om att det var precis så det gick till. 
 
Tjejen sa att frieriet var underbart, till skillnad från ringen som hon fick. "Jag hade alltid velat ha en ring med en ring av diamanter runt en större i mitten och den jag fick var inte så. Det var en vacker ring, det kan jag inte förneka, - fortsatte hon - men det var inte den jag ville ha. Diamanten var stor, men jag brydde mig inte om det. Jag hatade den så mycket och darrade vid tanken att jag skulle behöva bära den för alltid."
 
För tjejen hade det varit ett verkligt trauma att få den ringen och när hon kom hem efter frieriet och visade den för sin mamma, brast hon ut i tårar.
 

Samma kväll bestämde hon sig för att hon inte skulle hålla tyst om sin besvikelse över ringen. Han måste få veta. Som hon själv sa i videon kände hennes pojkvän väl till hennes smak, men vid tidpunkten för valet hade han gjort sin egen grej och var tvungen att acceptera konsekvenserna.

Bara 7 dagar efter det att han friat ringde flickan upp honom och sa: "Jag vet att det kommer att bli svårt att svälja, men jag vill att du ska veta en sak. Jag hatar ringen. Jag är villig att vänta, men jag föredrar att bära en som jag verkligen gillar".

I videon påpekade tjejen omedelbart att den här händelsen inte påverkade deras förhållande på något sätt, tvärtom. Hennes pojkvän gick med på att byta ring och till slut gav han henne en som de hon drömt om. Killen uppskattade hennes uppriktighet, gjorde allt för att göra henne lycklig och gifte sig med henne precis som planerat.

Vad skulle du ha gjort? Skulle du ha agerat på samma sätt eller skulle du ha tagit emot ringen utan att säga något?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack