Hon är 33 år gammal och har redan fött 9 barn: "Jag älskar att vara gravid, jag skulle vilja ha ett tionde barn"

av sofia

08 Mars 2022

Hon är 33 år gammal och har redan fött 9 barn: "Jag älskar att vara gravid, jag skulle vilja ha ett tionde barn"
Advertisement

Vad är din hemliga dröm? Din största ambition i livet? Vi är säkra på att svaret aldrig kommer att vara detsamma för var och en av er, eftersom de personliga målen och önskemålen att uppfylla en vacker dag varierar från person till person. Det är just därför vi idag vill berätta den otroliga historien om en 33-årig kvinna som bestämde sig för att nå sitt huvudmål, det som gör henne verkligen lycklig och som får henne att känna sig som en kvinna. Huvudpersonen i den här historien berättar att hon älskar att vara gravid och föda barn, av en mycket speciell anledning!

via Mirror UK

Advertisement

Mum addicted to surrogacy as she prepares to have 10th baby for another family Laura McCarthy has carried five babies -...

Pubblicato da Ukrainian Surrogates su Lunedì 10 gennaio 2022

Möt Laura McCarthy, en 33-årig kvinna som redan har fött rekordantalet nio barn, och som nu hoppas bli gravid med ett tionde. Nu är det inte bara antalet bebisar som bärs i hennes mage som gör det hela anmärkningsvärt, utan det som gör denna kvinna och det livsval hon har bestämt sig för att göra så unikt är att av hennes nio barn bor bara fyra tillsammans med henne under samma tak, de andra fem har adopterats bort. Detta beror på att några av de nio barnen har hon helt enkelt fått genom att agera som surrogatmamma.

Så fyra av barnen bor i hennes hem, medan de andra fem var resultatet av ett medvetet val. Efter att ha sett ett tv-program tillägnat surrogatmödraskap som en alternativ lösning för att bära en bebis i magen som sedan skulle ha gjort något par som själva inte kunde få det på naturlig väg lyckliga, bestämde sig Laura McCarthy för att hon skulle välja den vägen för att "förmedla" lycka till ett par som längtade efter ett barn men inte kunde få ett.

Advertisement
Rawpixel/Not The Actual Photo

Rawpixel/Not The Actual Photo

Vanligtvis lär Laura först känna de framtida föräldrarna som vill skaffa barn genom surrogatmödraskap, hon håller kontakt med dem under hela den efterföljande graviditetsperioden och ser till att allt går perfekt och att det inte finns några problem på vägen, och avslutar sedan den långa resan... med födelsen av ett barn som kommer att anförtros åt två kärleksfulla föräldrar som, av många olika anledningar, alltid har velat ha barn, även om de inte lyckades på naturlig väg. Laura berättar att efter sitt nionde barn (det femte i surrogatmödraskap) vande hon sig nästan vid att bli gravid och ser fram emot att träffa ett nytt par för att ge andra människor samma stora lycka för sjätte gången, tionde graviditeten totalt.

Denna 33-åriga kvinnas livsval orsakade stark diskussion, mellan de som ställde sig på Lauras sida som försvarade hennes val, och de som istället hävdar att surrogatmödraskap är en barbarisk och omoralisk sak som absolut borde straffas.

Vad tycker du om saken?

Advertisement