De får ett sms av misstag men bestämmer sig ändå för att komma till sjukhuset med presenter

sofia

31 Januari 2022

De får ett sms av misstag men bestämmer sig ändå för att komma till sjukhuset med presenter
Advertisement

En glädjefylld och efterlängtad händelse som födelsen av ett barn eller barnbarn kan förvandlas till rätt tillfälle för att återfå hoppet om mänskligheten. Mark och Lindsey Lashley, ett par från delstaten Georgia i USA fick välkomna lilla Cason till världen, deras första barn. Inget konstigt än så länge, eller hur? Men i samband med den lycklig händelsen dök även två främlingar upp för att gratulera den nyblivna mamman och pappan på sjukhuset. Vid det här laget undrar du kanske varför, eller hur? Det var nämligen så att Casons mormor, så upprymd av det faktum att hon skulle få ett barnbarn, skickade iväg flera sms till olika familjemedlemmar för att informera dem om födseln och då måste hon ha skrivit något av dessa nummer fel. De två främlingarna blev dock glada över beskedet och dök överraskande nog upp med en present!

via Facebook / Rich Yung Rich

Advertisement

Allt började med ett missförstånd: Casons mormor skickade gruppmeddelanden till flera personer i sin familj där hon delade nyheterna om sitt barnbarns födelse, men bland dessa nummer skrev hon ett fel, vilket slutade med att hon kontaktade en viss Dennis Williams. Mannen, som fick det oväntade beskedet, ignorerade dock inte kvinnans ord och ville gratulera henne till födelsen av barnet. "Grattis! Men jag tror att du har skrivit till fel nummer", varefter han tillade att han skulle komma till sjukhuset med sin bror: "Vad är det för rumsnummer? Vi har presenter!". De två bröderna tog sedan ett foto tillsammans med paret som förmodligen hittat nya vänner i dessa två främlingar.

Advertisement

Det händer inte varje dag att man har den här typen av möten och det händer heller inte särskilt ofta att denna överväldigande godhet involverar människor som fram tills dess inte ens kände varandra. Kanske är det just därför historien har blivit så populär på sociala medier: vi lever i en värld där det verkar allt svårare att verkligen komma i kontakt med människor, trots de oändliga kommunikationsmedel som finns tillgängliga, och att veta att två främlingar har tagit sig tid och haft lust att åka och hälsa på främlingar är något som värmer i hjärtat.

Mark och Lindsey Lashley kommer definitivt att ha en fantastisk historia att berätta för sin son Cason när han blir stor!

Advertisement