Hon går en kurs för att rädda sitt äktenskap men blir förälskad i en man hon lär känna där - TittaPaVideon.se
x
Hon går en kurs för att rädda sitt…
En döv flicka ger sina föräldrar ett ultimatum: Han köper en skraplott som förändrar hans liv:

Hon går en kurs för att rädda sitt äktenskap men blir förälskad i en man hon lär känna där

24 Januari 2022 • Av sofia
946
Advertisement

Relationer är inte på något sätt lätta att hantera, inte ens med den person du älskar mest i hela världen. Vissa kan vara "lättare", andra svårare, men i slutändan måste man jobba hårt på båda sidor för att trivas ihop om man verkligen vill. Efter 15 års äktenskap insåg Emma att hon och hennes man var klara med varandra. Kvinnan hade anmält sig till en terapikurs för att rädda sitt äktenskap och paradoxalt nog var det här hon träffade mannen som hon senare gifte om sig med. Naturligtvis var det inte hennes avsikt att bli förälskad i en annan man, i själva verket - hade hennes anträngningar varit ett genuint försök för att laga sitt trasiga förhållande. Hon trodde inte att hon skulle bli kär i en annan man som även var på väg att skiljas från sin fru, men å andra sidan går det inte att kontrollera det man känner i hjärtat.

via: The Sun

Emma och Matthew Pruen träffades första gången på en kurs år 2001: de ville båda rädda sitt äktenskap och de trodde båda att det gick att göra, åtminstone till en början. De blev omedelbart vänner och under denna terapeutiska kurs delade de en hel rad personlig information som gjorde att de lärde känna varandra allt bättre. Under två år träffades de vid dessa möten, tills Emma en dag insåg att hennes äktenskap hade tagit slut och under en julresa till Thailand, i en situation av fullständig avkoppling, utan någon yttre press, hade hon och hennes exman bråkat som aldrig förr. När hon kom tillbaka från den resan fick hon ett mejl från Matthew, som hade bestämt sig för att separera från sin fru efter 20 års äktenskap.

Matthew berättade för Emma att han planerade att flytta till Spanien, för att förstå vad han ville göra med sitt liv efter separationen, och det var då som Emma insåg att hon kände något mer för sin "vän".

Hon insåg att hon reagerade mycket illa på nyheten om Matthews flytt och att hon skulle ha lidit fruktansvärt av hans frånvaro! Emma lyckades övertyga honom att stanna lite längre i England och ses för ett par möten till och det var här gnistan mellan de två sedan tog fart. Inte för att den inte funnits där tidigare, men de levde båda två fortfarande tidigare i en annan relation.

My lovely sister Charlotte Macpherson took this photo of my beautiful Pruens when we were last in England together. I’m...

Pubblicato da Emma Macpherson su Lunedì 23 settembre 2019

De var helt kompatibla och två år senare, i samband med Emmas fyrtioårsdag, bad Matthew henne att gifta sig med honom. De har nu varit lyckligt gifta i 16 år och har en 15-årig dotter tillsammans. En vacker kärlekshistoria som visar hur sann kärlek alltid finner sin väg i livet.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack