Han återvänder från sjukhuset och upptäcker att de har byggts 178 lägenheter runt hans bostad - TittaPaVideon.se
x
Han återvänder från sjukhuset och…
Denna katt är så enormt stor att många misstar den för en hund: den väger nästan 13 kg En 10-årig flicka överlever en natt med -11 grader genom att krama en hund

Han återvänder från sjukhuset och upptäcker att de har byggts 178 lägenheter runt hans bostad

20 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
17.969
Advertisement

De flesta av oss gillar att bo i ett hus som ligger isolerat, tyst och långt bort från, inte bara nyfikna ögon, utan också det dagliga kaoset i förorterna och storstäderna, en dröm som inte alla människor har råd med, med tanke på att för att bo i en avskild villa eller långt borta från vardagens liv och rörelse krävs en stor tillgång och ekonomisk möjlighet. En man som heter Charlie Wright har alltid velat fortsätta med att bo i sitt lilla avskilda hus, men tyvärr har hans envisa val kostat honom mycket.

via: Mirror UK

Charlie Wright, en 70-åring som bor i Birkenhead i Storbritannien, har alltit bott i sitt familjeägda hem, ett förortshus långt från liv och rörelse, väldigt isolerat och svårt att nå, så mycket att han under årens lopp alltid har vägrat att flytta, vilket har rekommenderats av byggare som vill riva hans hus som ligger så isolerat och obekvämt. Men Charlie Wright har alltid varit orubblig, han vill absolut inte bo någon annastans än där, utanför Birkenhead, långt från allt.

Innan det oförutsedda hände, sa Charlie alltid: "Huset tillhörde mina föräldrar och det var här vi barn växte upp. För tjugo år sedan började rivningen av husen runt omkring, de erbjöd alla husägare pengar, jag svarade alltid att mitt hus inte var till salu och aldrig kommer bli!"

Men så en natt blev han attackerad av en inbrottstjuv som smög runt i hans villa, och när han försökte försvara sig blev han allvarligt skadad och tvingades tillbringa nästan ett helt år på sjukhuset, den nödvändiga tiden för byggfirman att ändra egenskaperna i förortsområdet där Charlies Wrights hus ligger...

Faktum är att när den brittiske mannen kom hem från sjukhuset gjorde han den chockerande upptäckten, hela området hade bytt utseende; 178 lägenheter hade byggts runt hans hus, nu är Charlie Wright verkligen omgiven av mycket ovälkomna gäster och grannar. Men trots det så är mannen fortfarande övertygad om att han inte vill flytta: "Jag har inte ändrat mig, jag kommer aldrig att flytta. Det är här jag har alla mina minnen och jag är tillfreds med mig själv här i mitt föräldrahem. Jag har fått många nya grannar, jag kanske till och med kan umgås med några av dem!"

Vilken otroligt absurd historia, eller hur?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack