Hon behandlar restaurangägaren illa för att han trodde att det var en servitör: tvingas att betala $ 4.000 - TittaPaVideon.se
x
Hon behandlar restaurangägaren illa…
En webbanvändare publicerar ett foto på en kassörska med sitt nyfödda barn i famnen för att motivera andra mammor, men det väcker en debatt Han går varje dag till samma butik för att provspela på en särskild gitarr: en främling skänker den till honom (+VIDEO)

Hon behandlar restaurangägaren illa för att han trodde att det var en servitör: tvingas att betala $ 4.000

18 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
25.812
Advertisement

Reglerna för god ton verkar inte finnas tillgängliga för alla: även om våra föräldrar har lärt oss de grundläggande reglerna för gott beteende när vi är ute bland folk, vänlighet, gott uppförande, empati och respekt mot andra, så finns det vissa tillfällen där det verkar som att dessa värderingar försvinner och blir främmande för många människor runt oss. Med få ord, många människor beter sig oförskämt när de interagerar med andra då de inte är hemma...

Hisrorien vi vill berätta idag lades upp på anonymt på Reddit av en restaurangägare; mannen beraättade fär användarna att en dag hade några speciella gäster kommit till hans restaurang: en grupp högdragna kvinnor, ledda av en ganska otrevlig dam, som påstod sig känna ägaren till restaurangen och som följaktligen ville ha ett bord utan reservation. Mannen, förvirrad och irriterad hade tre val: han kunde skicka iväg dem, ge efer och ge dem ett bord eller han kunde få dem att sätta sig ner och hämnas på ett eget sätt. Han valde det tredje sättet.

Här är vad han berättade på Reddit om vad som hände och hur det gick sedan: "En kväll kom det in en grupp på 6 kvinnor. 5 av dem kunde vara strax under 20 år medan gruppledaren, så att säga, kanske var 20 år eller strax över. Min första tanke var att hon kunde vra storasyster till en av de andra i gruppen eller kanske ett gäng förstaårsstudenter på college. Hon kom fram till mig och sa att hon ville ha ett bord för 6 och jag svarade 'självklart, kan jag få namnet som ni har bokat under'  hon svarade 'åh jag bokade inte under något namn för ägaren är en god vän till mig och håller alltid ett eller två bord reserverade för speciella gäster, han sa till mig att vi kunde komma hit ikväll'. Generellt gäller en sådan sak för många restauranger och på sistone har även jag lagt mig till med det, men jag hade ingen aning om vem den här kvinnan var och jag har aldrig sett henne tidgare.

Sedan vände hon sig till en av de andra tjejerna och bad henne ta ett kort på mig, hon sa att hon skulle prata med restaurangägaren för att se till så att jag fick sparken och hon sa ordagrant till mig 'hörru, det säkraste för dig är att ge oss ett bord eller så gör jag ditt liv till ett helvete, det är inte värt för dig att förlora jobbet'.

Då fick restaurangägaren den lysande idén att hämnas på henne och hennes vänner, han bad om ett kreditkort och identitetshandling som han kunde behålla som försiktighetsåtgärd under middagen, sedan satte han kvinnorna vid VIP-bordet (som inkluderade en specialmeny och en fast kostnad på 1000 dollar för bokning och dryck), de drack ett flertal drinkar och åt flera maträtter och de berusade sig.

När det var dags att betala gick kvinnan, som sa att hon var vän med ägaren, och frågade hur mycket de var skyldiga: cirka 232 dollar var och en, inklusive skatter och dricks, till vilket det lades de grundläggande 1000 dollar för Vip-bordet, för att inte tala om att mannen ännu inte hade räknat in de tre första omgångarna med alkoholdrycker som kvinnan hade sagt att hon skulle bjuda de andra på, och ostron för 120 dollar per beställning. Kort sagt, dessa 5 kvinnor fick betala en total räkning på drygt 4.000 dollar för det ena och det andra!

Upprörda hotade de restaurangägaren, som de trodde var en enkel servitör, för att nästa dag återvända med svansen mellan benen i sällskap med pappan till en av flickorna, förvånad över vad hans dotter och hennes vänner hade gjort och den stora summa pengar de hade slösat bort på ett oförskämt sätt.

Rätt åt dem, eller hur

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack