Han hittar en plånbok på gatan och går hem till ägaren med den utan att först meddela polisen - TittaPaVideon.se
x
Han hittar en plånbok på gatan och…
En entreprenör erbjuder 5.000$ till varje anställd som slutar frivilligt: de som stannar kvar är de som är mest motiverade Han ber sin fru om att det ska ha åtskilda bankkonton: efter 6 år upptäcker han att hon tjänar tre gånger så mycket som han

Han hittar en plånbok på gatan och går hem till ägaren med den utan att först meddela polisen

16 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
76.183
Advertisement

Gester av stor generositet är oftast de som inte märks, men det är det som gör dem mer enkla och mer äkta, det är de som kommer direkt från hjärtat hos människor och når fram till dem som är mindre lyckligt lottade och i behov av hjälp eller stöd. Vi försäkrar er att ibland kan en mycket enkel gest av solidaritet och empati mot någon annan verkligen göra skillnad och förgylla även den mest blygsamma och sorgliga dagen. Laura Degnon och hennes son Jake vet det mycket väl. 

Det hela hände i slutet av 2021 i staden Rockville i delstaten Maryland, när Jake Degnon en morgon vaknade och upptäckte att han hade tappat sin plånbok: vart hade den tagit vägen? Han hittade den varken inne i huset eller ute i trädgården och för att ytterligare försvåra det desperata sökandet hade det den natten snöat mycket, så det var verkligen svårt att se om något föremål hade fallit på gatan, den kanske låg någonstans täckt av cirka två centimeter snö som täckte Rockville den dagen.

Jake och hans mamma var nu desperata och uppgivna på samma gång vid tanken på att ha förlorat plånboken för alltid, med alla dokument och pengar inuti, men en trevlig och oväntat nyårsöverraskning kom och knackade på familjen Degnons ytterdörr!

Woman Thanks Hero Who Found a Wallet in Snow, Then Drove it to Her House: ‘Juan is a Great Human!!!’

Pubblicato da DC Local - News Break su Domenica 9 gennaio 2022

En dag klockan 8:00 på morgonen hör Lauara hur dörrklockan ringer, hon gick och öppnade den  och utanför stod det en okänd man som frågade efter Jake och han hade den försvunna plånboken i handen; Laura blev rörd och fick tårar i ögonen när hon insåg att den barmhärtiga samariten som heter Juan hade hittat det dyrbara föremålet som tillhörde hennes son Jake.

Den generösa mannen som ringde på deras ytterdörr förklarade att han hade gått upp tidigt den morgonen för att gå till jobbet när han hittade Jakes plånbok på parkeringen till butiken där han hade köpt sin lunch som han skulle ha med sig till arbetet, så utan att tveka letade han efter ett dokument för att få reda på vem det var som ägde plånboken, och gick hem till dem för att lämna den till Degnon.

Laura, Jakes mamma, visste inte hur hon skulle tacka främlingen som hade knackat på deras dörr den där morgonen: "Vilken fantastisk människa!! Juan gjorde min sons och min dag bättre än han någonsin kommer att förstå! Vi tackar dig från djupet av våra hjärtan!"

Och du? Vad hade du gjort om du var i Juans kläder? Berätta gärna för oss!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack