Hon ber företaget skicka tomma kartonger för hennes katter vägrar flytta sig från dem som de hade skickat tidigare - TittaPaVideon.se
x
Hon ber företaget skicka tomma kartonger…
En utnyttjad och oersättlig medarbetare hämnas genom att ta en dag ledigt En pitbull

Hon ber företaget skicka tomma kartonger för hennes katter vägrar flytta sig från dem som de hade skickat tidigare

16 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
11.734
Advertisement

Om du har en katt hemma vet du mycket väl att dessa fyrbenta kattdjur föredrar att bete sig som kungar och drottningar, och att de älskar att skämmas bort så mycket att deras ägares behov alltid kommer i sista hand. Det finns ingen som kan ta ifrån en katt dess bekvämlighet. Kort sagt, att leva med en katt  hemma är på samma gång som ett straff som man har fått för sina synder och en sorts fröjd och lycka, och huvudpersonen i vår berättelse bekräftar det med absolut säkerhet!

Huvudpersonen i denna absurda "fyrbenta" historia heter Jessica Gerson-Neeves, och med sitt märkliga inlägg på Vitamix-företagets Facebooksida som bokstavligen gick jorden runt. Kvinnan berättade i sitt långa inlägg att hon för en tid sedan hade köpt Vitamix-produkter, den senaste modellen mixer, synd bara att varken hon eller hennes man har kunnat öppna kartongen med den nya mixern inuti.

Och bakom detta problem, finns de fyra katterna i Gerson-Neeves-hemmet: Max, George, Destroyer of Worlds och Lando Calrissian, fyra oförbätterliga katter som från det ögonblick de fick syn på kartongen som innehåller mixern har praktiskt taget full besittning av "kullen", de placerar sig själva ovanpå den i tur och ordning.

Och det har inte funnits någon möjlighet under de två veckorna efter köpet att få bort katterna från kartongen; de älskar den verkligen, och närhelst Jessica eller hennes man försöker fösa bort dem är det nästa katt som omedelbart hoppar upp "på toppen av kullen". Kort sagt, Vitamix mixerkartong har blivit deras oersättliga nöje. Vad skulle de två kattägarna kunna göra för att distrahera katterna från kartongen för att kunna öppna den? Att ringa till företaget för att få dem att skicka en till skulle vara rena rama galenskapen, så de skickade en ganska märklig förfrågan till Vitamix...

På deras Facebook sida la Jessica upp ett ganska märkligt inlägg: hon frågade om de kunde skicka henne fyra tomma kartonger exakt identiska med de som innehöll den eftertraktade mixern, så att hennes katter skulle ta var sin egen kulle i besiktning, så att ingen av dem skulle bli utan.

Advertisement

Och, trots den något absurda begäran bestämde Vitamix sig för att lyssna på Jessicas och hennes mans begäran att skicka dem tomma kartonger, utan mixer. Trots allt hade även dessa två kunder rätt att njuta av apparaten de hade beställt, inte bara deras fyra katter! 

Har du också någon erfarenhet av en rolig upplevelse med katter som tar över huset och föremål, och kämpar för att få behålla det som de har erövrat?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack