Han byter ut sin frus katt utan att hon märker det - en helt absurd historia - TittaPaVideon.se
x
Han byter ut sin frus katt utan att…
Glycerintvål passar perfekt för att rengöra alla typer av produkter av läder 6 enkla steg att följa för att avfrosta din frys på bästa sätt

Han byter ut sin frus katt utan att hon märker det - en helt absurd historia

06 December 2021 • Av sofia
3.449
Advertisement

När man har en katt hemma vet man att det inte är ägaren som bestämmer utan att det är katten som bestämmer över ägaren. Dessa söta fyrbenta pälsbeklädda vänner har en mycket särpräglad karaktär, det vill säga att de kan vara mycket fogliga och tillgivna gentemot sina favoritmänniskor och samtidigt vara kalla, högfärdiga, till synes likgiltiga, ibland till och med aggressiva. Vilket är lite det som hände med den anonyma huvudpersonen i denna otroliga berättelse om ett "kattbyte"!

via: Reddit

En användare som valde att vara anonym berättade sin ganska "komplicerade" historia om sin frus tidigare katt i ett långt inlägg publicerat på Reddit. Han berättade för användarna att han för sex år sedan bokstavligen bytte ut sin frus tidigare katt mot en helt identisk och att hans partner inte märkte någonting alls. Anledningen till att han bytte ut den verkar ha varit att kvinnans katt var väldigt aggressiv. Så här beskriver mannen situationen: "För sex år sedan bytte jag ut min dåvarande flickväns och nuvarande frus katt mot en mycket trevligare dubbelgångare. Hon hade en helsvart katt som var extremt aggressiv. Han rev alla, väste åt alla och använde för det mesta inte kattlådan.

En vecka åkte hon bort från stan för att hälsa på sin familj och jag skulle ta mig till hennes lägenhet och mata katten. Första natten jag gick dit rev han mig i armen. Jag skämtade med katten och sa till honom att jag skulle ersätta honom om han rev mig igen. Men sedan funderade jag mycket över det och tänkte att det inte bara borde vara ett skämt. Nästa morgon gick jag till det lokala djurhemmet, hittade en identisk katt som redan var tränad och van vid människor, men som var lite skygg."

Självklart tar mannens otroliga historia inte slut där: "Överlag var han mycket vänligare och skötte sig bättre, men det faktum att han var skygg gjorde det svårt att särskilja honom från den tidigare katten. Så jag adopterade honom, tog med honom hem till min frus lägenhet, fixade till honom och tog sedan med mig hennes ursprungliga katt till ett djurhem i en stad långt borta från oss (jag var orolig att min fru skulle få reda på det om jag tog honom till ett lokalt hem). 6 år har gått sedan dess. Vi gifte oss för 4 år sedan. Vi har fortfarande den utbytta kattenDen kommer när man ropar namnet på den ursprungliga katten. Min fru vet ingenting. Hon älskar den här katten och skryter om hur mycket bättre den beter sig jämfört med innan. Varje gång jag ser den, känner jag mig dock som en idiot."

Hur skulle du känna dig om du var tvungen att dölja en så stor hemlighet för din fru eller din man?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack