Flickvännen vill till varje pris bli av med hans katt: han bestämmer sig för att sparka ut henne ur huset - TittaPaVideon.se
x
Flickvännen vill till varje pris bli…
Gatukatter jamar mot ett avlopp och lockar till sig förbipassernades uppmärksamhet - det låg en övergiven flicka där inne Hon överraskar pappan som inte har sett henne på tre år: kramen med hans dotter är rörande (+ VIDEO)

Flickvännen vill till varje pris bli av med hans katt: han bestämmer sig för att sparka ut henne ur huset

21 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
2.300
Advertisement

Om du har en katt hemma vet du mycket väl vad vi pratar om; att ha en kattvän hemma håller oss inte bara sällskap och får oss att inte känna oss ensamma, utan det ger oss precis så mycket tillgivenhet och villkorslös kärlek som vi behöver för att förbättra även våra mörkaste dagar. En katt i huset är lite som en riktig familjemedlem; det spelar ingen roll om du går på alla fyra, har en svans och inte har talgåvan, en katt kan verkligen vara en oersättlig vän. Men tyvärr finns det de som vill bli av med de till varje pris ...

via: Mirror UK

Hör den otroliga historien om denna anonyma man, som ville anförtro sin historia på Reddit; mannen sa att han bestämde sig för att sparka ut sin flickvän ur huset efter att han upptäckt att hon till varje pris försökte bli av med hans katt. Så småningom, och något motvilligt, valde han att stanna hos sin katt:

"Jag har en katt som heter Raven som är 3 år gammal. Min flickvän som jag har dejtat i 2 år flyttade in hos mig för några veckor sedan och det var klart från början att hon inte gillade min katt. Jag trodde inte att det var en stor grej tills jag en dag kom hem och märkte att han var borta. Han är ingen katt som gillar att vara utomhus och går aldrig ut. Han hade varit borta i timmar och jag var så orolig tills min granne kom till mig och lämnade tillbaka Raven och sa att han hade hittat honom två kvarter från huset. Jag frågade min flickvän hur det var möjligt att min katt, som aldrig har försökt gå ut tidigare, hade hamnat så långt från mitt hus och hon erkände att hon sparkade ut honom.

Jag blev rasande när jag sa till henne att hon inte hade rätt att jaga bort min katt och sen sa jag till henne att eftersom hon trodde att hon kunde jaga bort min katt så ville jag ha henne ur huset i slutet av månaden. Hon började gråta och sa till mig att hon inte hade någonstans att ta vägen och att hon skulle få bo på gatan. Jag sa att jag inte brydde mig och sa åt henne att flytta i slutet av månaden. Mina vänner tycker att jag var för hård, men min katt kunde ha fått ett dåligt slut på grund av henne och jag vill inte att han ska vara i fara igen."

Vad tycker ni, Reddit-användare? Jag ber om råd och hjälp!"

Vad skulle du ha gjort om detta hade hänt din stackars katt? Skulle du ha kastat ut din partner utan alltför mycket dröjsmål för hens olämpliga och hänsynslösa gest eller skulle du ha försökt förlåta?

Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack