Den här katten är så stor att människor ofta förväxlar den med ett annat djur - TittaPaVideon.se
x
Den här katten är så stor att människor…
En föredetta basketspelare bjuder ut en familj med 9 barn och köper dem en bil med 15 platser

Den här katten är så stor att människor ofta förväxlar den med ett annat djur

13 Mars 2022 • Av sofia
5.490
Advertisement

Vi älskar alla djur på något sätt, speciellt om de är husdjur som kan hålla oss sällskap och bli precis som familjemedlemmar med tiden. Oavsett om det är hundar eller katter, återgäldas deras villkorslösa tillgivenhet för sina ägare av den gränslösa kärlek som människor känner i gengäld för dem. Det spelar ingen roll om en hund eller katt är liten, medelstor eller stor till storleken, det viktiga är att dessa fyrbenta vänner alltid finns där för att hålla oss sällskap i sorgliga och glada stunder.


Idag vill vi presentera dig för en katt som heter Richie som har blivit en riktig kändis på internet med tiden tack vare Instagramsidan som sköts av hans matte. Denna katt, ett extraordinärt Maine Coon exemplar, förvandlades snabbt till en superstjärna tack vare sin unika och speciella storlek: den är så stor att den ofta misstas för något annat djur av förbipasserande eller av människor som inte känner till denna kattras.

Förmodligen skulle även vi om vi inte visste att Richie är en Maine Coon-katt, missta honom för en lemur!

Hans matte, Adriana, berättade hur främlingar som för första gången bekantar sig med hennes rekordstora katt ofta misstar den för en hund, eller ännu värre för en lemur: "Efter att ha delat en enda av Richies videor på Instagram blev min katt omedelbart viral överallt och jag fick över en miljon visningar på väldigt kort tid. Internet är verkligen en galen plats, tänk att hans bilder till och med har delats på ett kinesiskt socialt nätverk. Richie är verkligen unik och jag har inte hittat en annan Maine Coon-katt som ser ut som honom ännu."

Advertisement

Trots sin avsevärda vikt och storlek har Adriana sett till att hennes katt Richie allt som allt är en mycket sällskaplig och utåtriktad katt, även om många människor som möter honom på gatan fortfarande blir rädda för honom eftersom han lätt misstas för ett annat mer hotfullt djur.

Men även om Richie är extremt stor är katterna som tillhör just denna kattras som heter Maine Coon ökända för att faktiskt nå stora dimensioner.

För att fortsätta följa Adriana och hennes katt Richies äventyr kan du kika på och gilla deras Instagramsida

Har du någonsin haft ett nära möte med en så stor katt? Låt oss få veta i kommentarerna nedan!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack